Adamın shikaisi bankai gibi zaten. Nasıl bir şey çıkabilir düşünemiyorum hiç.Bankaisi bilinmiyor.
Adamın shikaisi bankai gibi zaten. Nasıl bir şey çıkabilir düşünemiyorum hiç.Bankaisi bilinmiyor.
O haber bu yılın Mart ayında duyurulmuştu.2021'e geliyoruz teaser yok trailer yok umarım anime uyarlaması yalan olmaz.Bu gun okudugum bir habere gore 2021 yilinda animesi cikacakmis. 480 den 686 ya kadar ki manga bolumlerini kapsayacakmis.Yillarin bleach bekleyicisi olarak cok fake yedik ama bu sefer sanirim kesin gibi.
Shikaisini görenleri etkiliyormuş gibi bilgiler geldi.Yani shikai kadar işlevli birşey değil fazla beklentiniz olmasın.Adamın bankaiye mi ihtiyacı kaldı zaten...Cidden Aizen'in bankaisi açıklansın artık. Zaman geçtikçe beklenti artıyor. Hayal kırıklığı olmasa bari.
Haberi bir cok site yapmis ve Burn The witch diye bir seriyide cikacak demislerdi su an cikti ve devam ediyor. Bu sefer umutluyumO haber bu yılın Mart ayında duyurulmuştu.2021'e geliyoruz teaser yok trailer yok umarım anime uyarlaması yalan olmaz.
Burn the Witch güzel bir seriye benziyor.Kubo seriyi bölüm bölüm çıkarcağını açıklamıştı bir yerde.Haberi bir cok site yapmis ve Burn The witch diye bir seriyide cikacak demislerdi su an cikti ve devam ediyor. Bu sefer umutluyum
O haber bu yılın Mart ayında duyurulmuştu.2021'e geliyoruz teaser yok trailer yok umarım anime uyarlaması yalan olmaz.
Bunu görmemiştim.Atttığın için sağol.
1:25'ten sonrası.