Vefasızlık başka bir şey değil.Güzelmiş aga. Arkadaşa Bleach başlattım, beraber izliyorduk öyle duygulandım yani.
Itachi'ye 500 tane spin off, novel yapılıyor, oyunda Perfect Susanoo ekleniyor. Ichimaru reize özel bir tane filler bölüm yok.
Vefasızlık başka bir şey değil.Güzelmiş aga. Arkadaşa Bleach başlattım, beraber izliyorduk öyle duygulandım yani.
Itachi'ye 500 tane spin off, novel yapılıyor, oyunda Perfect Susanoo ekleniyor. Ichimaru reize özel bir tane filler bölüm yok.
Bilimkurgulardan ve korku öğelerinden böylesine etkilenerek yaratılmış bir evren shounen takip eden o belli kitleye fazlasıyla karmaşık ve ağır geldi naruto gibi bağlılık olmaması doğal.Sonuçta Matrix serisini izleyen herkes alt metne ne kadar kafa yoruyor bunu animeye uyarlarsan sadece aksiyon dikkate alınıyor.Serial Experiments Lain tarzı anlaşılmazlığa benzer ama aksiyon dolu bir seriydi bleach.Korku öğeleri demişken seri bittikten sonra izlediğim büyük japon filminin hollowlara esin kaynağı olduğunu gördüm mangaka baya etkilenmiş Onibaba adlı filmden.Gerçi sadece film değil şeytan kadın diye bir efsane zaten kültürde söz konusu bunun filmde ele alınış şekli esin kaynağını oluşturuyor.Güzelmiş aga. Arkadaşa Bleach başlattım, beraber izliyorduk öyle duygulandım yani.
Gin eyv. Starkk eyv. Grimmjow meaah. Kyouraku reizi ekleyelim onun yerine.Bıleçin Reyizleri İchimaru Gin-Grimmijov-Starktır.Gerisi fasa fiso.
Tite Kubo hocam. Es geçme, söv.Ne zaman şu konuyu görsem güzel seriyi bok eden ismini bile bilmediğim mangakasına küfrederim.
Bu arada bu seri ilk defa ana karakter için değil diğer karakterler için izlediğim ilk ve tek seri idi. Karakterler efsaneydi ana karakter bile pasif kalıyordu yanlarında ve animede kullanılan ostlerin eşi benzeri yoktu.Tite Kubo hocam. Es geçme, söv.
Katılıyorum. OST'lerini hala manga okurken dinliyorum.Bu arada bu seri ilk defa ana karakter için değil diğer karakterler için izlediğim ilk ve tek seri idi. Karakterler efsaneydi ana karakter bile pasif kalıyordu yanlarında ve animede kullanılan ostlerin eşi benzeri yoktu.
Oraya bi adet Shirosaki'de ekledi mi tamamdır.Bıleçin Reyizleri İchimaru Gin-Grimmijov-Starktır.Gerisi fasa fiso.
O zaman!Katılıyorum. OST'lerini hala manga okurken dinliyorum.