Yine karizma ama Zangetsu formu bambaşka hisler uyandırıyor tabii haklısın.Biliyorum baktım Juha olarak çıktığında ama ilk zamanlardaki karizma yoktu
Yine karizma ama Zangetsu formu bambaşka hisler uyandırıyor tabii haklısın.Biliyorum baktım Juha olarak çıktığında ama ilk zamanlardaki karizma yoktu
Zangetsu, Shirosaki'mi oluyor ? O muhabbeti tam anlamadım.Yine karizma ama Zangetsu formu bambaşka hisler uyandırıyor tabii haklısın.
1000 yıl önceki Yhwach.Zangetsu, Shirosaki'mi oluyor ? O muhabbeti tam anlamadım.
İchigo'nun Çift Zanpakto ruhu mu oluyor şimdi ? Bu Hollow gücüde Zanpakto ruhu gibi gözüküyor.1000 yıl önceki Yhwach.
Evet.Asıl zanpaktou ruhu hollow güçleriyle karışık olan versiyonu ancak sonrasında ikisini de kabulleniyor.Çift zanpaktou sahibi oluyor.İchigo'nun Çift Zanpakto ruhu mu oluyor şimdi ? Bu Hollow gücüde Zanpakto ruhu gibi gözüküyor.
Aaah ah içimde bir yaradır bu. Aşağıdaki AMV'de okuduğu şiirin sözleri de çok manalıdır. (Anlamı videonun altında var.) Gin bir efsaneydi ve öyle kalacak.
Şu görüntüye hangi delikanlının yüreği dayanır, sorarım? Ulan allahsız Kubo yapsana reize bir spin off.
Güzelmiş aga. Arkadaşa Bleach başlattım, beraber izliyorduk öyle duygulandım yani.Aaah ah içimde bir yaradır bu. Aşağıdaki AMV'de okuduğu şiirin sözleri de çok manalıdır. (Anlamı videonun altında var.) Gin bir efsaneydi ve öyle kalacak.