Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

yalnız o savaştıgı velet en güçlü quinch imiş. ayrıca çok ters gücü vardı iş kuvvet dövüşü olunca zaraki kaybetmez ama büyüye geldimi terso. hatırlarsan yamamoto da bi veletten yemişti dayagı ve ekarte olmuştu olur böyle şeyler bu onun ezikligini göstermez
Wonderweiss çok farklı bir konu, Aizen, Yamaji için özel olarak geliştiriyordu onu diye hatırlıyorum.

Ama Zaraki öyle mi, çocuktan dayak yedi. :(

Arkadaş linki paylaştı bölüm diye girdim (sanki ilk defa bleach mi okuyorsun? derseniz haklısınız ama alışamadım bir türlü) sonra bitti ve bölüm hala çıkmamış gibi hissediyorum...

Bildiğin Ichigo savaşacak bunlarla tamamen hayal kırıklığı Zaraki'de hala yerde ya abi Ichigo Bach'ı(Uryuu'da yardım eder) Zaraki'de Haschwalt'ı alacak işte ne çöplerle uğraştırıyorsun karizmayı çizdiyorsun malmısın Kubo

Bizim turuncu velet bayağı güçlenmiş.Asıl savaş şimdi başlıyor.Büyük 3'lü de savaşa giriyor quincy tarafında.Hala Ukitake'yi gösterecekler, adam en son kaplıca gibi bir yerden çıktı daha yok ortalıkta.Bence o çok güçlü olduğundan sağlık sorunu ortaya çıkarttı.

5 potansiyel de bence;
1.Ichigo
2.Kenpachi
3.Aizen
4.Urahara
5.Ishida
Bakalım neler olacak :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık