İchigo gelmiş.Sıra hirakoya gelmiş.
Zarakiye hm muamelesi iade edilmiş.
İchigonun kızlara ss arcta teğmenlere verdiği gibi bir ayar vermesini isterim açıkçası.Yapabilirde ama kızlar o kadar boş beleş değil ve 4 taneler.Bakalım neler olacak.Öldürmez ama bunları ezerse gerçekten hayvani derecede geliştiğini kanıtlar.
Yıldırım olan sasakibenin bankaisi gibi bir güce sahip.Yamamotonun alnında iz bırakan türden bir yetenek.Üstelik hızlı.
Pata küte dalan güçlü ama çok bir esprisi yok.Süperstar kadar fiziksel gücü yoktur.Ona yakın bir gücü varsa bile tehlikelidir ama.
Zombi ve ufaklık içlerinde en tehlikeli olanları bence.Yıldırım öldürmez süründürür ama bu yetenekler bence korkunç.Zombi olandan beklentim yüksek.Hem Zommari gibi olup hemde yarı - ölümsüz olmak fena değil.Ayrıca bambiettayı da zombi yapmış olabilir.
Önceki yorumlara biraz baktım.Açıkçası hala aynı şeylerin tekrar edilmesi garip.Zaraki bankai açtı ama bu hale geldi diyip bleachi yerden yere vurmaya çalışmakta ayrı bir ironik
Zarakinin öneminin herkes farkında.İki tarafta,hirako ve diğerleri bu sayı sırf Zaraki için dövüşüyor.Adamın gücünün farkındalar.Teke tekte yenemeyeceklerinin farkındalar.Yaralıyken işini bitirmeye çalışıyorlar.Unohanayı zanpaktou ismini bilmeden aştı.Gremmyde ise dahada gelişip shikai açmasına rağmen bu hale geldi.Düşünün veledin gücünü.%100 konuşulmaz elbette ama Unohanadan bile güçlüydü.Veriler bunu gösteriyor.Unohanadan güçlü kaç kişi vardı onu düşünün ondan sonra Zarakinin halini yorumlamaya başlayın.
Hirakoya gelecek olursak büyük ihtimalle bankai açacak.Shikaisi yine etkilemez.Çünkü Bambiettanın yaptığı gibi Bazz - B etrafı alevlerle donatırsa gücünü yine etkisiz bırakabilir.Bankai ile Bazz - B mefta olabilir.Kazanabilirde.Artık olaylar Espadalarda olduğu gibi gelişmiyor.Süperstar iki bankaili kaptan harcadı hiç belli olmaz.Ancak Hirako önemli bir karakter sayılır bu duruma düşeceğini sanmıyorum.