Animesi pişmanlık zaten 100 bölüm filler mi olur lan.Başlamalısın. Okuyup bitir bence. Animesinin çıkacağı yok zaten
Animesi pişmanlık zaten 100 bölüm filler mi olur lan.Başlamalısın. Okuyup bitir bence. Animesinin çıkacağı yok zaten
Naruto'dan iyidir Bleach'in filler bölümleri güzeldi ama. Bount ve zanpakutou arc'lar çok iyiydi. Yanlış hatırlamıyorsam zamanında filler bölümlerle ilgili bir anket yapılmış ve en iyi filler bölümlere sahip anime Bleach seçilmiş. O haberi nerede gördüm tam hatırlamıyorum ama denk gelirsem atarım.Animesi pişmanlık zaten 100 bölüm filler mi olur lan.
Naruto en iyisi hocam. Her açıdan. Bleach gibi kalitesiz filler animesiyle Nardoyu kıyas etme bence. Ayrıca Naruto biliyorsan Fillerinin ne kadar kaliteli olduğunu bilirsin.Naruto'dan iyidir Bleach'in filler bölümleri güzeldi ama. Bount ve zanpakutou arc'lar çok iyiydi. Yanlış hatırlamıyorsam zamanında filler bölümlerle ilgili bir anket yapılmış ve en iyi filler bölümlere sahip anime Bleach seçilmiş. O haberi nerede gördüm tam hatırlamıyorum ama denk gelirsem atarım.
Yok Naruto'nun filler bölümlerinden daha az demek istedim. Naruto'daki filler bölümlerin maşallahı var çünkü baya bir fazla. Naruto'yu bilmez miyim ya hastasıyım o serinin.Naruto en iyisi hocam. Her açıdan. Bleach gibi kalitesiz filler animesiyle Nardoyu kıyas etme bence. Ayrıca Naruto biliyorsan Fillerinin ne kadar kaliteli olduğunu bilirsin.
Her şey Aizenin planıydı bu kadar, manga sırf bundan ibaret la
Filler fazlaydı ama filler nedir ne değildir ilk öğrendiğim seriyi o seri Tabii biraz geç öğrendik ama olsun.Yok Naruto'nun filler bölümlerinden daha az demek istedim. Naruto'daki filler bölümlerin maşallahı var çünkü baya bir fazla. Naruto'yu bilmez miyim ya hastasıyım o serinin.
Aynen ben de ''filler'' terimini ilk Naruto'yla öğrenmiştim. Geç olsun güç olmasınFiller fazlaydı ama filler nedir ne değildir ilk öğrendiğim seriyi o seri Tabii biraz geç öğrendik ama olsun.
Her şey Aizenin planıydı bu kadar, manga sırf bundan ibaret la
Hahahaj bozarım.