Ulquiorra büyük reyizlerdendirUlqiorrayı bir ben sevemedim zaten herhalde.Animeyi önerdiğim herkes bayılmış buna.
Ulquiorra büyük reyizlerdendirUlqiorrayı bir ben sevemedim zaten herhalde.Animeyi önerdiğim herkes bayılmış buna.
Onu aradım zaten yarım saat.Bir tane bile vidyo bulamadım o sahne ile ilgili.Kendim kesip biçme işlerinden de hiç anlamadığımdan bu sahneyi atayım dedim.
Bir Grimmijov ve Gin değil malesef gözümde.Zaten üçüncü sırada onu saydımUlquiorra büyük reyizlerdendir
Hayrına biri şunu ölçse biçse ne güzel olur :/
13:23'te başlıyor.Müzik zaten efso Gin'le daha da güzel olmuş.
Aynen.Bu müziğinde adı ne bilen varsa yazarsa iyi olur.Hayrına biri şunu ölçse biçse ne güzel olur :/
Kurosaki,şirosaki ve zangetsu ayrı zaten.Sonuçta seriyi okutan en büyük etken ana karakter.He Grimmjow ve Gin > Kurosaki ve türevleri o ayrıAynen.Bu müziğinde adı ne bilen varsa yazarsa iyi olur.
Bu arada Gin ve Grimmjow'un yanına Shirosaki'yi de ekle.
+1 Stark da büyük reistir.Aynen.Bu müziğinde adı ne bilen varsa yazarsa iyi olur.
Bu arada Gin ve Grimmjow'un yanına Shirosaki'yi de ekle.
Oha onu nasıl unuttum ya.Ulqiorra kim la üçüncü Reyiz Starktır.Hikayesine az yakmadık Reyizin.S
+1 Stark da büyük reistir.
Hipnoz tipi zampaktoların bankaisi olmasın zaten :/ ne yapacak gerçeklikle mi oynayacak.Şikaileri bile hayvan gibi güçlüHirako Shinji'de sevdiğim adamlardandı Bankaisini bile göstermediler yaw