Kalbimizi kırmanın ne gereği vardı ki şimdiYav bu dandik seri için ne kıvranıyorsunuz. Reyting falan almazdı ayrıca. Caponlar bu seriyi çoktan unutmuştur bile.
Kalbimizi kırmanın ne gereği vardı ki şimdiYav bu dandik seri için ne kıvranıyorsunuz. Reyting falan almazdı ayrıca. Caponlar bu seriyi çoktan unutmuştur bile.
Çok severim İchimaru'yu. Reistir.Unutursak kalbimiz kurusun.
İlk gördüğüm anda kanım ısınmıştı zaten Reyize.Bir Gin bir de Grimmijov Reyiz var benim için.Azcık ucundan da Ulqiorra.Çok severim İchimaru'yu. Reistir.
Gin'in ölümünden sonra Toshiro bi mağarada antrenman yaparken Matsumoto Gin'i hatırlayıp onun hakkında konuşuyor.Arkadaki fon müziğiyle efsane sahneydi benim için.Unutursak kalbimiz kurusun.
Grimmjow bende severim. Ulquiorra deyince akan sular dururİlk gördüğüm anda kanım ısınmıştı zaten Reyize.Bir Gin bir de Grimmijov Reyiz var benim için.Azcık ucundan da Ulqiorra.
Onu aradım zaten yarım saat.Bir tane bile vidyo bulamadım o sahne ile ilgili.Kendim kesip biçme işlerinden de hiç anlamadığımdan bu sahneyi atayım dedim.Gin'in ölümünden sonra Toshiro bi mağarada antrenman yaparken Matsumoto Gin'i hatırlayıp onun hakkında konuşuyor.Arkadaki fon müziğiyle efsane sahneydi benim için.
Benimde en sevdiğim karakterlerden biridir.
Ulqiorrayı bir ben sevemedim zaten herhalde.Animeyi önerdiğim herkes bayılmış buna.Grimmjow bende severim. Ulquiorra deyince akan sular durur