Yami
Manga bitiminde başlayacağını kubo söylemişti sanıyorum. Bir röportajında belirtmişti.Mangası bitiyor anime'den ses yok.
Niye Niye Niye.?
Animeyle özel olarak ilgilenecekmiş. Müziklerinden tut herşeyine kadar.
Manga bitiminde başlayacağını kubo söylemişti sanıyorum. Bir röportajında belirtmişti.Mangası bitiyor anime'den ses yok.
Niye Niye Niye.?
2008de bitmişti zaten o devir. Ama Bleach hakikaten aceleye getirilmemesi gereken bir seri. Çünkü mangaka yavaş yavaş inceden inceden işliyor felsefeyi. Tek bölüm okuyan sadece aksiyon görüyor belki ama seriyi bütün olarak irdeleyenler çok daha ince şeyler yakalıyorlar. Belli ki mangakanın anlatacağı çok şey var ve 5 bölümde anlatması imkansız. Hani 700de bitecekti madem bari mangakaya deseydiniz de ona göre işleseydi.Naruto simdi bleach.
Acaba ilerde bu iki serinin yerini alabilecek manga çıkacak mı.
3 büyük seri devri sona erdi.
Anime vasıtası ile açıklayacak büyük ihtimalle. Şuan Naruto öyle yapıyor.Daha 4.büyük aile gösterilmedi. Zaraki'nin bankaisinin kontrol edildiği gösterilmedi, bin seneki olaylar gösterilmedi, ruh kralının olayları gösterilmedi, Hisagi falan ortalıkta yok, Aizen ortaya çıkmadı. Şimdilik en merak ettiğim ise 4.büyük aileydi. En az 100 bölüme sığacak olayları bu kadar kısa kestirmek çok kötü oldu ya.
İnşallah öyle yapar. Zaten animesi efsane olacaktır. Eğer öyle yaparsa tadından yenmez ama açık kalırsa çok kötü olur. 4.büyük aileyi ne kadar zamandır beklediğimi bilmiyorum.Anime vasıtası ile açıklayacak büyük ihtimalle. Şuan Naruto öyle yapıyor.
Zaten animesi ile bizzat ilgilenecek kubo. Anlatamadıklarını orada sunacak kesin.