@Millennium Wizard Kishi gibi çıkartır bu da bir şeyler.
Daha birşey çıkmaz. Son sayıların da bu şekilde geçeceğini düşünüyorum yeni bir bilgi açıklanırsa bu sadece İchigo ile ilgili olur.İchigo bir şekilde kazanıp noktalanacak muhtemelen.Gerçi rakibin gücüyle şu an o da zor.Shounenlerdeki genelin aksine mutlu sonla bitmeyebilir seri.@Millennium Wizard Kishi gibi çıkartır bu da bir şeyler.
Malesef öyle görünüyor.
Anlatması gereken çok şey var cidden ama aniden de keserler mi tuhaf. Sonuçta adam zaten son günlerini yaşıyor. Layığıyla anlatmalıydı hikâyesini. İshida'nın gücü büyük rol oynayacak ve Ichigo'lar kazanacaktır. Boşuna bahsetmemiştir Haschwalth.Daha birşey çıkmaz. Son sayıların da bu şekilde geçeceğini düşünüyorum yeni bir bilgi açıklanırsa bu sadece İchigo ile ilgili olur.İchigo bir şekilde kazanıp noktalanacak muhtemelen.Gerçi rakibin gücüyle şu an o da zor.Shounenlerdeki genelin aksine mutlu sonla bitmeyebilir seri.
Bilmiyorum narutoda daha açıklanması gereken çok şey varken mi bitmişti ? Onu o şekilde bitirdilerse yine yapabilirler.Detaylara kimse o kadar takılmıyor biz takılıyoruz işte tartışırken. :/ Giriş-gelişme-sonuç tamamlandıysa defteri kapatıyorlar.Anlatması gereken çok şey var cidden ama aniden de keserler mi tuhaf. Sonuçta adam zaten son günlerini yaşıyor. Layığıyla anlatmalıydı hikâyesini. İshida'nın gücü büyük rol oynayacak ve Ichigo'lar kazanacaktır. Boşuna bahsetmemiştir Haschwalth.
Üzücü.Bilmiyorum narutoda daha açıklanması gereken çok şey varken mi bitmişti ? Onu o şekilde bitirdilerse yine yapabilirler.Detaylara kimse o kadar takılmıyor biz takılıyoruz işte tartışırken. :/ Giriş-gelişme-sonuç tamamlandıysa defteri kapatıyorlar.