Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Ya adam akıllı savaş yok diyorsun seri zaten 200ü bulmamış toplasan 10u geçmez falan diyorsun yani ne diyim sana ben her bölümde vs mi atması lazım senin kriterlerine uyması için ayrıca vs serisi diye bişe yok konusunuda işliyor vs sinide yaptırıyor ve gayette yeterli bütün arclarda bol bol vs var
Sen HxH kötü bir anime dediğimi felan sanıyorsun herhalde? Serinin odağı dövüş değil ve yoğun dövüşlerle dolu bir seri değil. Böyle olması daha çok hoşuma gitmişti izlerken onu da belirteyim. En sevdiğim 5 seri içinde ayrıca. İçinde güzel dövüşler var diye salt dövüş animesi olmuyor.

Diğer yanda Bleach'te sayamayacağın kadar vs var ve bir dünya devamlılık bazında uzun süreli dövüşler var. Vs sayısı/dövüşlerin ortalama görsel kalitesi bakımından tepelere oynar. Benim gözümde de daha iyisi yok bu konuda. Bu konuda iyi olması serinin diğer konulardaki sıkıntılarını kapatmıyor tabi ki. vs vs

Sen HxH kötü bir anime dediğimi felan sanıyorsun herhalde? Serinin odağı dövüş değil ve yoğun dövüşlerle dolu bir seri değil. Böyle olması daha çok hoşuma gitmişti izlerken onu da belirteyim. En sevdiğim 5 seri içinde ayrıca. İçinde güzel dövüşler var diye salt dövüş animesi olmuyor.

Diğer yanda Bleach'te sayamayacağın kadar vs var ve bir dünya devamlılık bazında uzun süreli dövüşler var. Vs sayısı/dövüşlerin ortalama görsel kalitesi bakımından tepelere oynar. Benim gözümde de daha iyisi yok bu konuda. Bu konuda iyi olması serinin diğer konulardaki sıkıntılarını kapatmıyor tabi ki. vs vs
Ben sana serinin odağı dövüş demedim ki sen dedin onu benim söylediğim şey dövüşlerin güzel olduğuydu ve seri/dövüş oranınında gayet yeterli olduğu yani dövüş sayısının azımsanacak bir tarafı olmadığı ki bunuda sen söyledin toplasan 10 dövüş yok falan dedin.

Tekrar söylüyorum dövüşler yeterlidir ve hxh dövüş kalitesi açısından bleachten güzeldir odak modak dediğim yok benim

@lanzadoruveride
Kişisel görüşünü empoze etmeye çalışıyorsun. (benimde en cok sevdiğim animelerden hxh ve bleach) Ama konu bleach konusu ve 1 sayfa neredeyse tartismaya çalışıyorsun. Konunun yeri burası degil.

Mw gelsede bir seyler soylese gerci bu sayida bir kac flashback vardi onemli olabilecek ama bakalim neler diyecek

Ben sana serinin odağı dövüş demedim ki sen dedin onu benim söylediğim şey dövüşlerin güzel olduğuydu ve seri/dövüş oranınında gayet yeterli olduğu yani dövüş sayısının azımsanacak bir tarafı olmadığı ki bunuda sen söyledin toplasan 10 dövüş yok falan dedin.

Tekrar söylüyorum dövüşler yeterlidir ve hxh dövüş kalitesi açısından bleachten güzeldir odak modak dediğim yok benim
Bleach in vs konusunda eksiği yoktur fazlası vardır HxH karşısında. En azından bana göre öyle. Ne bileyim zaraki - nnoitra vs sinden aldığım hazzı ben hiç bir hxh vs sinden alamadım. Ayrıca bleachte sadece ana karakterin değil yan karakterlerin vs leri de güze baya. Yanlış anlaşılmasın hxh dövüşleri de güzeldir ama bleach dövüşleri apayrıdır. Ama sana göre hxh daha iyidir o da senin kişisel görüşün. Saygı duyulur

Kıyafeti bile özel çıkmadı, bir tek bunda var renkli kimeno diyorduk. Gün geçtikçe gözden düşüyor. Ne Ukitake ne de Kyoraku bekleneni veremedi. Nasıl yetiştirdin sen bunları Yamamoto başkan.:(

Kıyafeti bile özel çıkmadı, bir tek bunda var renkli kimeno diyorduk. Gün geçtikçe gözden düşüyor. Ne Ukitake ne de Kyoraku bekleneni veremedi. Nasıl yetiştirdin sen bunları Yamamoto başkan.:(
Ben hep o kimonuyu shikaisinin yeteneğinden dolayı giyiyor sanıyodum. Renk söylüyosun hem düşmana hem kendine zarar veren yetenekten dolayı

Aynen hee. Çok dandik bir hikayesi çıktı o kimononun. :/
Kyoraku'da Yamomoto'yu takip edebilir. Bundan sonra yaşasa da bir önemi kalmadı.

Ben hep o kimonuyu shikaisinin yeteneğinden dolayı giyiyor sanıyodum. Renk söylüyosun hem düşmana hem kendine zarar veren yetenekten dolayı
Ben daha da özel sanıyordum. Ruh kralı tarafından veridi gibi falan bir sürü teori vardı. Hepsi yalan oldu gitti. Tek bu farklı giyiyordu ve özellikle dikkat çekmişti. Stark ile savaşta ciddileşince çıkarmıştı. Ukitake ile de bir sürü teori vardı onlarda yalan oldu. Aizen ile ortak olduğu falan.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık