Forumda kimse yok ki kekleyelim, öyle muhabbet ediyorum işte. :/Zaten ben de aynen oyle demistim
Kimi kekliyon su an bu nasil bir eglenme anlayisi
Yalnız adamın beş parmağında beş marifet varmış, güdümlü ok atıyor Mayuri'ye.
Forumda kimse yok ki kekleyelim, öyle muhabbet ediyorum işte. :/Zaten ben de aynen oyle demistim
Kimi kekliyon su an bu nasil bir eglenme anlayisi
yiğit ok atışından belli olurForumda kimse yok ki kekleyelim, öyle muhabbet ediyorum işte. :/
Yalnız adamın beş parmağında beş marifet varmış, güdümlü ok atıyor Mayuri'ye.
Plan dahilinde yapılan operasyonlarda çifte telli oynamıyorlar kardeşim herhangi birşeyi karıştırdığım yok ilk arctan son arca kadar dövüş vardı seride şu oyun adası dışında hayır meruem vs netero diye birşey var nasıl dövüş yok diyonuz benim beynim algılayamıyorNe kadar da vs bir anime. Gidip sonuçlanmamış bir dövüş koymuşsun bir de. Başı sonu belli olan 10 tane vs yoktur belki de HxH'de. Adı üstünde, avcı serisi. Plan dahilinde operasyonlar var serinin genelinde. Kavramları karıştırıyorsun.
Bu babayiğit, tek seferde beş tane atıyor, hem de güdümlü. Kara Murat halt etmiş.yiğit ok atışından belli olur
Bir sen bir o.Bu babayiğit, tek seferde beş tane atıyor, hem de güdümlü. Kara Murat halt etmiş.
Üzdün.Bir sen bir o.
Bir de bebek(ferit)Üzdün.
Bir de bebek(ferit)
LOL dövüş yok demişim hiç farkında değilim.Plan dahilinde yapılan operasyonlarda çifte telli oynamıyorlar kardeşim herhangi birşeyi karıştırdığım yok ilk arctan son arca kadar dövüş vardı seride şu oyun adası dışında hayır meruem vs netero diye birşey var nasıl dövüş yok diyonuz benim beynim algılayamıyor
Ya adam akıllı savaş yok diyorsun seri zaten 200ü bulmamış toplasan 10u geçmez falan diyorsun yani ne diyim sana ben her bölümde vs mi atması lazım senin kriterlerine uyması için ayrıca vs serisi diye bişe yok konusunuda işliyor vs sinide yaptırıyor ve gayette yeterli bütün arclarda bol bol vs varLOL dövüş yok demişim hiç farkında değilim.