Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

AperionRyoku

Evet One Piece'in 1 haftasında yer alan dialoglar, neredeyse Bleach'in 2 haftasına denk geliyor. Dolayısıyla doğru bir denklem. Ben sadece kategorizasyon için düşünmüştüm.

Tamam o zaman yorumlarınız için teşekkürler. Yeni bölümü bekleyelim :(

Bir bölümde olağanüstü bir olay dönmezse, Zaraki'nin bankai açması, aizenin ordan burdan fırlaması gibi, bölüm yorumları bölüm başına 2-3 sayfa dönüyor. Bunların da zaten yarısı "ne oldu lan bu bölüm bir şey anlamadım gene nasıl çiziyor bu adam" diye olunca gereksiz bence her hafta ayrı konu açılması bu seri için. Naruto konusu daha hareketliydi zamanında ama ona bile açılmıyordu bölüm yorumu (daha hareketli derken 5 ila 10 sayfalık). şinigamifan olmadığı için sitenin ismi o kadar rağbet gören bir seri değil, özellikle manga olarak birazcık anlaşılmaz olduğu için de olabilir elbette. One Piece'in en kötü haftalarında bile 30 sayfalık tartışma döndüğü için yeni bölüm konusu açılıyor her hafta.
Zaraki bankai olsa da yesek :(

Edit: Yeni bölüm çıkmış. http://www.mangapanda.com/bleach/622

Roronoa Zoro

Aizen daha da güçlenmiş mühürlü olduğu sırada. Zaten beklenen bir şeydi. Çükügo ile dövüşünde evrim geçirmişti... Nasıl bir yaratık lan bu?

Bence gayet güzel bir bölümdü.Yine de sandalyeyi kıramamış güçlenmesine rağmen.
Kyoraku herkesten daha mantıklıca yaklaşıyor olaya ama 3 taraflı bir savaşa dönebilir bu olayların çevresinde.

Hareketlendi seri Aizenle birlekte de, anime geliyo diyorlardı merak ediyorum bu bölümler animede kaç dk eder:ehe:

Reyiz yine yaptı yapacağını. :a:

Bu adamı nasıl İçigo'ya harcattı bu Kubo, hala aklım almıyor. El insaf ulan el insaf. Hatırladıkça kahroluyorum, resmen tekledi koca Aizen'i. Şimdi Aizen'in her yanı bağlı halde yaptığının yüzde kaçını yapabilir bu İçigo? Yok, varsa yoksa aniden tanrısal güçler ver, sonra yok et. Ulan Kubo, Allah top etmesin seni. Aizen'e iade-i itibar etmezsen adam değilsin.

Aizen sama serbest kalınca ne yapacak acaba? İçigo'ya ne güçler verecek yine onu durdurmak için? Çare bulamazsa 4. boyutu kırar gelir, kebap gücü verir İçigo'ya yine kazandırır. Lanet herif. :/

Viva Aizen, kahrol çükügo!

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık