Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Göremediği bir adamı nasıl öldürcek merak ediyorum, ayrıca Gin'in dediği gibi Aizen'in sadece zampaktousu olsa bu kadar kişi onu takip etmezdi. Adam hayvani güce sahip.
Görmesine hacet yok ki. :) Senbonzakura sayesinde kendi bulunduğu küre dışındaki her şeyi dilimler Byakuya, Aizen'e Renji vol 2 çeker, kenara koyar. :cool:

Kidou, Cero konusunda kısmen haklısınız ama neticede Aizen'de Urahara'nın bakudou'su sayesinde nihai olarak yenilmişti.
O işin hikaye kısmı. Aizen moleküllerine ayrılmadan önce yapacaksın bakudou'yu, o zaman işlerse eyvallah derim ama yok öyle bir dünya tabi. :)

Görmesine hacet yok ki. :) Senbonzakura sayesinde kendi bulunduğu küre dışındaki her şeyi dilimler Byakuya, Aizen'e Renji vol 2 çeker, kenara koyar. :cool:

O işin hikaye kısmı. Aizen moleküllerine ayrılmadan önce yapacaksın bakudou'yu, o zaman işlerse eyvallah derim ama yok öyle bir dünya tabi. :)
Öyle bir duruma kibirden havalara uçmayan eski Aizen izin vermiyordu açık vermiyordu daha doğrusu.Urahara kendi söylüyor normalde böyle arka arkaya yediremeyeceğini.Urahara'nın Aizen'i mühürlediği kidou da bakudou teknikleri arasında değil.Kendi bulduğu birşey.Onu da yarım saatte yaptığı 90 kidou içine gizliyor.Ondan önce de Aizen bağlı halde,aksi takdirde yedirmesi mümkün değil.Aizen 90 bile artık elimin kiri diye düşündüğünden hiçbir saldırıyı önemsemedi.Sonuçlarına da katlandı.Adam resmen zaman ayarlı kidou yapmış Urahara'dan korkulur.

Cero yakın mesafeden daha fazla tehlikeli oluyor.Öldürme şansı öyle daha fazla.Grimmjow eski 6 numarayı böyle kül etti.
Kidounun ise doğrudan adam öldürdüğünü görmedik.Çünkü bütün sözleri söyleyerek tam gücünde yapmak dövüş esnasında pek kolay değil.Genelde etkisiz hale getirmek yada avantaj kazanmak için hızlıca kullanılıyor.Rakibin çok ezik olması lazım ancak ölmesi için.Ayrıca 90 üzeri olanlar genelde ölümcül olanlar,onları da yapan kişi sayısı çok az.

AperionRyoku

İçigo Vasto Lorde olmadı orada, Vasto Lorde dediğin Manos'un en evrimleşmiş halidir. Binlerce Hollow ruhundan oluşur, İçigo'nun içindeki tek bir Hollow, hatta tek bir hollow demek de yanlış, benliğiyle harmanlaşmış bir hollow parçacığı.
Ilk yazdiginiz mesajda, asagida bahsettigin durumu yani reiatususun annesinden Ichigo'ya gecmis oldugunu dusunmustum.

Ne kadar güçlü olursa olsun, görünmüş en güçlü Hollow'u bankai açmadan, üstüne pek de zorlanmadan indirmesinin hiçbir mantığı yok :D Ben de şunu diyorum; o hollow bizzat geçmiyor, hollow reiatsusunu işletiyor anasına, ondan da çocuğa geçiyor. Çocuğa etkisi anasından da farklı oluyor zaten. İyice ucube bir şey İçigo. Diğer vaizardların hollow'unun o forma gireceğini sanmıyorum.
Dolayisiyla yukaridaki mesajiniz gelince kafam karisti. Cunku eger reiatsusu gectiyse, icinde tek bir hollow gucu degil binlerce hollow gucu barindirmis olmuyor mu?

Byakuya'nın Senkei'sinin mantığı ne?
Öldürmeye and içtiği Düşmanlar için kullanıyor ve defansı tamamen terk ediyor ama saçma değil mi? Milyonlarca kılıç olsun isterse yine elinde bir tane oluyor. Senbonzakura Kageyoshi her türlü daha giderli bence.

Byakuya'nın Senkei'sinin mantığı ne?
Öldürmeye and içtiği Düşmanlar için kullanıyor ve defansı tamamen terk ediyor ama saçma değil mi? Milyonlarca kılıç olsun isterse yine elinde bir tane oluyor. Senbonzakura Kageyoshi her türlü daha giderli bence.
Rakibi belirli bir alan içerisinde boğuyor,bunaltıyor.Kendi hareketleri aynı kalırken rakibin hareketleri yavaşlıyor ayak uyduramaz hale geliyor seviyesine göre.Kısacası normalden daha fazla efor harcıyor rakip.İchigoya böyle olmuştu hızı ve tepki verme kabiliyeti baya azalmıştı.

Rakibi belirli bir alan içerisinde boğuyor,bunaltıyor.Kendi hareketleri aynı kalırken rakibin hareketleri yavaşlıyor ayak uyduramaz hale geliyor seviyesine göre.Kısacası normalden daha fazla efor harcıyor rakip.İchigoya böyle olmuştu hızı ve tepki verme kabiliyeti baya azalmıştı.
Yinede gereksiz bence Kageyoshi varken. Senbonzakura aynı Pika Pika no Mi gibi acayip gücü kısılmış bir yetenek. Normalde rakipsiz olması gerekirdi.

Roronoa Zoro

Ilk yazdiginiz mesajda, asagida bahsettigin durumu yani reiatususun annesinden Ichigo'ya gecmis oldugunu dusunmustum.

Dolayisiyla yukaridaki mesajiniz gelince kafam karisti. Cunku eger reiatsusu gectiyse, icinde tek bir hollow gucu degil binlerce hollow gucu barindirmis olmuyor mu?
Yok ben orda onu demek istemedim. İçigo hayata "hollow" etkisi ile geliyor. Sonradan maruz kaldığı bir durum değil. Bizzat özü oluyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık