Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Her şeyi 100 yıl önceden planlamış olan Aizen-sama'nın Ulkiyora'nın 2. formundan haberdar olmadığını düşünmek... :)
Bana da pek mantıklı gelmiyor.Aizen zeka ve vizyon olarak Ulquiorra'dan üstün bir adam.Orihime zamanı geri alıyor falan galiba diye düşünürken ona işin doğrusunu anlatan bir adam.Gözlem ve analiz kabiliyeti ondan fazla.Ki 4 numaranın olayı gözlem.Muhtemelen biliyordu o yüzden sana emanet ediyorum hmyi dedi savaşa gitti.

FGT'den Kubo'nun bile haberi yoktu, baktı Aizen Sama akıyor, nasıl tutarım diye düşündü, FGT'yi icat etti. :)
Sonra oda yetmedi Uraharayı devreye soktu. O da yetmedi :/ Hogyokunun iradesi zayıflamıştır felan dediler.
Yani kendi isteği ile yenildiğini vurguladılar.
FGT , Aizeni güçlendirdi zaten. Zampaktosunu yok etti evrimin üst basamağına çıktı adam.

Bana da pek mantıklı gelmiyor.Aizen zeka ve vizyon olarak Ulquiorra'dan üstün bir adam.Orihime zamanı geri alıyor falan galiba diye düşünürken ona işin doğrusunu anlatan bir adam.Gözlem ve analiz kabiliyeti ondan fazla.Ki 4 numaranın olayı gözlem.Muhtemelen biliyordu o yüzden sana emanet ediyorum hmyi dedi savaşa gitti.
Benim o arcta en çok üzüldüğüm mevzu, Zaraki ile Byakuya'nın Aizen'in karşısına çıkartılmamaları oldu, mangaka bilerek ikisinin façasını çizdirmedi. Zaraki şamar olurdu zaten de Byakuya Aizen'e ters gelebilirdi bence. :(

Benim o arcta en çok üzüldüğüm mevzu, Zaraki ile Byakuya'nın Aizen'in karşısına çıkartılmamaları oldu, mangaka bilerek ikisinin façasını çizdirmedi. Zaraki şamar olurdu zaten de Byakuya Aizen'e ters gelebilirdi bence. :(
Byakuya bende çok güveniyordum ancak. Adam 90 lı büyüleri yapamıyor la :/
Urahara bile zar zor baş etti :/ Byakuya ne yapacak ?

Arrancarlar hakkaten ağır nooblarmis. Koskoca ırk sırf harcamadan önce Aizenin adamı olsun diye tasarlanmış. Yok grup yapmışlar falan Geçin bunları ya. Aizen alıyorsa krallarını tek vuruşta. Ichibei , zarakinin bu hali, kisuke ,Yamaji, zero force direk Solo giderlerdi. Quincylerle kiyaslamiyorum zaten onlar shinigamilerdende fena.

Byakuya şu an gizli potansiyel konumunda bir adam neredeyse son arcta.Bazz - B gruba bakıyor içlerinde kaç tane potansiyel var diyor.0 yanıtını alıyor gözü kapalı dalıyor ama o da ne hepsi geri çekilmek durumunda kalıyor. :D Burada ciddi bir ima var bence.Byakuya potansiyel listesine alınmamış daha önceden ama eğitimden sonra canavar gibi oldu denmek isteniyor sanki mangaka tarafından.Zaten sonra da 3 quincye sadece shikai ile yerleri öptürüyor.

Zaraki ile Byakuya seride hep birbirine denk gittiği için Byakuya'nın şu an bir potansiyel ayarında olduğunu düşünüyorum.

Roronoa Zoro

Byakuya şu an gizli potansiyel konumunda bir adam neredeyse son arcta.Bazz - B gruba bakıyor içlerinde kaç tane potansiyel var diyor.0 yanıtını alıyor gözü kapalı dalıyor ama o da ne hepsi geri çekilmek durumunda kalıyor. :D Burada ciddi bir ima var bence.Byakuya potansiyel listesine alınmamış daha önceden ama eğitimden sonra canavar gibi oldu denmek isteniyor sanki mangaka tarafından.Zaten sonra da 3 quincye sadece shikai ile yerleri öptürüyor.

Zaraki ile Byakuya seride hep birbirine denk gittiği için Byakuya'nın şu an bir potansiyel ayarında olduğunu düşünüyorum.
Hitsugaya 1 Byakuya 2.

Zaraki badass diyip duruyordu millet, Kubo da fanların yoluna gitti. Dandik 0 a karşı iki kişi daldılar, Aizen'in ss ten ayrılmadan önceki haline bile yenilirler. :S

Hitsugaya 1 Byakuya 2.
Zaraki 3.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık