FGT'den Kubo'nun bile haberi yoktu, baktı Aizen Sama akıyor, nasıl tutarım diye düşündü, FGT'yi icat etti.FGT'den de haberi yok. Neden olmasın?
FGT'den Kubo'nun bile haberi yoktu, baktı Aizen Sama akıyor, nasıl tutarım diye düşündü, FGT'yi icat etti.FGT'den de haberi yok. Neden olmasın?
Bana da pek mantıklı gelmiyor.Aizen zeka ve vizyon olarak Ulquiorra'dan üstün bir adam.Orihime zamanı geri alıyor falan galiba diye düşünürken ona işin doğrusunu anlatan bir adam.Gözlem ve analiz kabiliyeti ondan fazla.Ki 4 numaranın olayı gözlem.Muhtemelen biliyordu o yüzden sana emanet ediyorum hmyi dedi savaşa gitti.Her şeyi 100 yıl önceden planlamış olan Aizen-sama'nın Ulkiyora'nın 2. formundan haberdar olmadığını düşünmek...
Sonra oda yetmedi Uraharayı devreye soktu. O da yetmedi :/ Hogyokunun iradesi zayıflamıştır felan dediler.FGT'den Kubo'nun bile haberi yoktu, baktı Aizen Sama akıyor, nasıl tutarım diye düşündü, FGT'yi icat etti.
He he Mahir he Mahir.FGT'den Kubo'nun bile haberi yoktu, baktı Aizen Sama akıyor, nasıl tutarım diye düşündü, FGT'yi icat etti.
Hay senin FGT ' ne anladık anasını satıyım.
Sabahtan beri FGT FGT
Benim o arcta en çok üzüldüğüm mevzu, Zaraki ile Byakuya'nın Aizen'in karşısına çıkartılmamaları oldu, mangaka bilerek ikisinin façasını çizdirmedi. Zaraki şamar olurdu zaten de Byakuya Aizen'e ters gelebilirdi bence.Bana da pek mantıklı gelmiyor.Aizen zeka ve vizyon olarak Ulquiorra'dan üstün bir adam.Orihime zamanı geri alıyor falan galiba diye düşünürken ona işin doğrusunu anlatan bir adam.Gözlem ve analiz kabiliyeti ondan fazla.Ki 4 numaranın olayı gözlem.Muhtemelen biliyordu o yüzden sana emanet ediyorum hmyi dedi savaşa gitti.
Byakuya bende çok güveniyordum ancak. Adam 90 lı büyüleri yapamıyor la :/Benim o arcta en çok üzüldüğüm mevzu, Zaraki ile Byakuya'nın Aizen'in karşısına çıkartılmamaları oldu, mangaka bilerek ikisinin façasını çizdirmedi. Zaraki şamar olurdu zaten de Byakuya Aizen'e ters gelebilirdi bence.
Byakuya şu an gizli potansiyel konumunda bir adam neredeyse son arcta.Bazz - B gruba bakıyor içlerinde kaç tane potansiyel var diyor.0 yanıtını alıyor gözü kapalı dalıyor ama o da ne hepsi geri çekilmek durumunda kalıyor. Burada ciddi bir ima var bence.Byakuya potansiyel listesine alınmamış daha önceden ama eğitimden sonra canavar gibi oldu denmek isteniyor sanki mangaka tarafından.Zaten sonra da 3 quincye sadece shikai ile yerleri öptürüyor.Benim o arcta en çok üzüldüğüm mevzu, Zaraki ile Byakuya'nın Aizen'in karşısına çıkartılmamaları oldu, mangaka bilerek ikisinin façasını çizdirmedi. Zaraki şamar olurdu zaten de Byakuya Aizen'e ters gelebilirdi bence.
Hitsugaya 1 Byakuya 2.Byakuya şu an gizli potansiyel konumunda bir adam neredeyse son arcta.Bazz - B gruba bakıyor içlerinde kaç tane potansiyel var diyor.0 yanıtını alıyor gözü kapalı dalıyor ama o da ne hepsi geri çekilmek durumunda kalıyor. Burada ciddi bir ima var bence.Byakuya potansiyel listesine alınmamış daha önceden ama eğitimden sonra canavar gibi oldu denmek isteniyor sanki mangaka tarafından.Zaten sonra da 3 quincye sadece shikai ile yerleri öptürüyor.
Zaraki ile Byakuya seride hep birbirine denk gittiği için Byakuya'nın şu an bir potansiyel ayarında olduğunu düşünüyorum.
Zaraki badass diyip duruyordu millet, Kubo da fanların yoluna gitti. Dandik 0 a karşı iki kişi daldılar, Aizen'in ss ten ayrılmadan önceki haline bile yenilirler. :SBenim o arcta en çok üzüldüğüm mevzu, Zaraki ile Byakuya'nın Aizen'in karşısına çıkartılmamaları oldu, mangaka bilerek ikisinin façasını çizdirmedi. Zaraki şamar olurdu zaten de Byakuya Aizen'e ters gelebilirdi bence.
Zaraki 3.Hitsugaya 1 Byakuya 2.