Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Valheru21

İshida'nın girişi bayağı epic olmuş beğendim.Yhwack kralın kolunu yapıştığı yerden sökmeye çalışırken müdahale etmeye çalışan İchigo'ya müdahale edişi ve sonrasında dedikleri rakibin benim majesteleri değil havasında.
Bir sonraki bölümü iple çekiyorum.Bleach'in başından beri bu vs'yi bekliyorum çünkü :D

Şu sayfada Yhwach tam olarak ne demek istiyor? Güç ile ilgili söylediklerinde. :S

Türkçesinden bişi anlamadım, alakasız bir çeviri olmuş.

- Shinigami olduğunda gücünü artırmak için kendinle dövüştün.
- Aizen'i yenebilmek için artırıyordun gücünü.
- Sonrasında, Aizen'i yenebilmek için kazandığın gücü kralı gözlerimin önünde keserek kaybettin.
- Yalan söylüyor, İçigo!
- Kafanı karıştırmasına izin verme!
- Tam olarak hangi kısım yalan?

gibi çevrilebilir. Ne demek istediği konusunda pek yardımcı olamam ama. :S

Türkçesinden bişi anlamadım, alakasız bir çeviri olmuş.

- Shinigami olduğunda gücünü artırmak için kendinle dövüştün.
- Aizen'i yenebilmek için artırıyordun gücünü.
- Sonrasında, Aizen'i yenebilmek için kazandığın gücü kralı gözlerimin önünde keserek kaybettin.
- Yalan söylüyor, İçigo!
- Kafanı karıştırmasına izin verme!
- Tam olarak hangi kısım yalan?

gibi çevrilebilir. Ne demek istediği konusunda pek yardımcı olamam ama. :S
Ben daha çok Aizen'i yenebilecek gücü kaybettin kısmındayım. Orada ne demek istiyor acaba. SK'yi keserek gücünü mü kaybetti, yoksa Quincy güçleri baskın geldiğinden mi öyle bir ima da bulundu. :S

Ben daha çok Aizen'i yenebilecek gücü kaybettin kısmındayım. Orada ne demek istiyor acaba. SK'yi keserek gücünü mü kaybetti, yoksa Quincy güçleri baskın geldiğinden mi öyle bir ima da bulundu. :S
Aizen'i yenebilecek gücü kaybetmiyor, kralı keserek güç zaten kazanmış olduğu gücü kaybetmiş oluyor. :S

Yhwach büyük adam.
Tabi, sadece geri dönebilmek için bin sene beklemiş. :S

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık