Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Keske Aizen tarafına devam etseydi. Yoruichi nin gidecegi cok belliydi saga sola atliyordu. Cok karisiyordu. Bach a ama ishidanin okuyla vurulmasi epic olmus. Zaten ishida shinigamilere dusmandi herzaman. Icindeki quincy kanı yuzunden kontrol mu ediliyordu yoksa. O geldi aklima. Yani ilk ss arc ta bildigin normal giden Ishida birden dusman kesilmisti. Iki irk arasindaki dusmanlik desen ilk basta gitmezdi rukia yi kurtarmaya.

Bir halt anlamadım nereden baksan 4 sayfadan.Yoruichi ye ne oldu ciddi anlamadım.Kafası kesilmiş gibi oldu,sonra bedeni sabit kaldı sonra uçtu.Kral desen bir JB nin elinde bir önde bir arkada.Bazen ciddi aklındakileri sayfalara yansıtma sorunu çekiyor kubo.

Bir halt anlamadım nereden baksan 4 sayfadan.Yoruichi ye ne oldu ciddi anlamadım.Kafası kesilmiş gibi oldu,sonra bedeni sabit kaldı sonra uçtu.Kral desen bir JB nin elinde bir önde bir arkada.Bazen ciddi aklındakileri sayfalara yansıtma sorunu çekiyor kubo.
Scan da kalitesiz olunca okuduğuma pişman etti resmen. Stream çıkınca bi daha bakam madem.

Aynen abi, bi halt anlayan beri gelsin. Ne biçim çiziyor arkadaş bu adam! Sanırsın yandan yemiş Barok sanatçısı. Çizgi yok ama belirgin gölge de yok, ne de sınırlayıcı bir çerçeve. Bir de renksiz olunca anlamak için saatlerce incelemen gerekiyor. :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık