Maxın konuşmasına dayanamıyorum ses tonundanmı yoksa konuşma şeklinden mi bilmiyorum çok rahatsız verici.Bölümü yeni izledim. Ben şok. Vane gibi adam gibi adamlar ölürken Eleanor ve Max gibiler yaşıyor en çok ona üzülüyorum
Aynen ben de öyle. Kadının giyimi,sesi,konuşması,hal ve hareketleri hepsi itici. Önceki mesleğinde iyiydi ne güzel pek konuşmuyoduMaxın konuşmasına dayanamıyorum ses tonundanmı yoksa konuşma şeklinden mi bilmiyorum çok rahatsız verici.
Her türlü ağzı çalışıyodu ama hiç değilse kendinden tiksindirmiyodu. Ben filmi izlerken Maxın politik ve mantıksal konuşmalarını ileriye alıp izliyorum. Robotik bir sesi var.Aynen ben de öyle. Kadının giyimi,sesi,konuşması,hal ve hareketleri hepsi itici. Önceki mesleğinde iyiydi ne güzel pek konuşmuyodu![]()
Önemli bir şey der diye bekliyorum ben de ama hep boş yapıyor kadın. Ölse de gitseHer türlü ağzı çalışıyodu ama hiç değilse kendinden tiksindirmiyodu. Ben filmi izlerken Maxın politik ve mantıksal konuşmalarını ileriye alıp izliyorum. Robotik bir sesi var.
Spartacusu bitirdim Vikingsi güncel izliyorum bu iki dizidede kadınlar etkin rol oynuyor fakat Max gibi yada Guitri gibi değil. Kadın olarak favorim Bonney gerisi yalan.Önemli bir şey der diye bekliyorum ben de ama hep boş yapıyor kadın. Ölse de gitse