Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Black Sails (2014-2017)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
3x9
Son ana kadar bir şey olacak ve kurtulacak diye bekledim. İnanamıyorum.

Karasakal'ı kızdırdınız.

Vane'nin son sözleri beni tatmin etti asıldığına üzülsemde yeni bir direniş başlatmak için söylediği sözler yettide arttı.
Karasakal bakalım ne yapacak. Flintin bulunduğu adaya demir atan ingiliz gemilerini arkadan bombardımana tutsa efsane olurdu aslında :D

Bölümü yeni izledim. Ben şok. Vane gibi adam gibi adamlar ölürken Eleanor ve Max gibiler yaşıyor en çok ona üzülüyorum

Aynen ben de öyle. Kadının giyimi,sesi,konuşması,hal ve hareketleri hepsi itici. Önceki mesleğinde iyiydi ne güzel pek konuşmuyodu :(
Her türlü ağzı çalışıyodu ama hiç değilse kendinden tiksindirmiyodu. Ben filmi izlerken Maxın politik ve mantıksal konuşmalarını ileriye alıp izliyorum. Robotik bir sesi var.

Her türlü ağzı çalışıyodu ama hiç değilse kendinden tiksindirmiyodu. Ben filmi izlerken Maxın politik ve mantıksal konuşmalarını ileriye alıp izliyorum. Robotik bir sesi var.
Önemli bir şey der diye bekliyorum ben de ama hep boş yapıyor kadın. Ölse de gitse

Ayrıca haftaya efso bir bölüm geliyor gibi

Önemli bir şey der diye bekliyorum ben de ama hep boş yapıyor kadın. Ölse de gitse
Spartacusu bitirdim Vikingsi güncel izliyorum bu iki dizidede kadınlar etkin rol oynuyor fakat Max gibi yada Guitri gibi değil. Kadın olarak favorim Bonney gerisi yalan.

@Charles Vane Bide Vanenin ses tonu çok iyi diye volumeyi sonuna kadar açıyorum bu kadın konuşunca diziden soğuyorum. Ama eminim bunun sonu çok kötü olacak hissediyorum :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık