Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Black Sails (2014-2017)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
2.sezon 8. bölümü de izledim dizide hala bir şey olduğu yok Black Sails beni pek sarmadı açıkçası olay örgüsü ve oyunculuk olarak. Son sezonda karasakal var diyorlar ona kadar sabredicem bakalım ama bence beklentimin altında kaldı çok övdünüz bende bir şey sandıydım.:( Zaten oyunculuk 0 dizide. Konusu grafikleri falan iyi paraya kıymışlar mekanları da oluşturmuşlar gel gelelim oyunculuklar iyi değil bazıları çok çok sırıtıyor. Nedense o kadar övmeye bir GOT beklentisine Vikings beklentisine girdim. Ondan oldu demek ki. Çıtır çerezlik bir dizi izlenir ama abartmayın ne diziler var bu o kadar da iyi değil. Bu aradaa tüm bölümleri hd indirdim diye izliyorum diziyi dizimagin kapatılmadan önceki hali olsa ordan izlerdim şimdiye bırakmıştım.:( Ama indirdik izlicez.:(

@Taisho yapma yahu el insaf kıyasta bulunduğun Got un pilot bölümünün maliyeti 20 milyon dolar kaldı ki uyarlama bir eser senaristlerin nerden dram yaratır seyirciden reaksiyon alırızdan başka derdi yok GoT 5 farklı ülkede çekilen ve gördüğümüz sahnelerin yüzde 60 i bilgisayarda çizilen bir dizi Vikings i de savaş sahneleri açısından mukayese edersek pek farkı yok Black sailsten bütçenin yetersizliği orada da gözlere çarpıyor oyunculuk açısından GoT da Tyrion Vikings te Ragnar ve Floki den başka oyunculuklarıyla ben burdayım diyen yok hani bütçesi yok savaş sahnesi az karakter fazla değil diye elestirsen anlarım da daha az para,efekt ve oyuncuyla bölüm bazında imdb de GoT un bölümlerinden daha çok puan alan bir diziyi GoT ya da Vikings değil diye eleştirmek yanlış bence GoT 10 luk malzemeyle 5 lik iş cikariyor black sails 2 lik malzemeyle 4 lük iş çıkarıyor benim görüşüme göre
Asıl sana el insaf sen bence anlamıyorsun bu işten Gotta oyunculuk yok diyorsun ki dizide her oyuncu akıyor emmyleri silip süpürüyor. Vikings tarihi dizi savaş sahneleri ve kurgu oyunculuk olarak got kadar olmasada iyi ve tahmin edici bu dizide fanı olduğun Charles Vane dışında oyunculuk yok.Oda zaten karakter olarak biraz kurgudan kazanıyor Madam Guthruie olsun Max olsun Jack Rackham olsun hepsi bence kötü oyunuyorlar. Flint idare eder. Vikings'le bunu kıyaslamam bile savaş sahneleri açısından. Vikings ezer geçer. Paris'e gelene kadar utanmasalar cgi efekt kullanmayacaklardı be dizide. 10luk malzemeyle 5lik iş çıkarıyor derken Got'u bu kadar hafife alman çok gereksiz ki. Bu dizide de öyle 2'den 4 çıkarma gibi bir durum hiç yok. Bütçe yoksa izleyiciyi gizemle senaryo incelikleriyle diziye entegre etmen gerek ama dizinin konusu güzel olmasının yanında senaryasun o kadar güzel olmaması Nihai amacı Urca altının oldu bittiye getirilmesi. Charles Vane kale alıyor 20 kişi ile hiçbir şey olmamış gibi. Nasıl takip ettiyse Flintleri takip etmiş gemiyi aldı geçen bölüm falan çok saçma. Kıyasladığım diziler gibi olmasını beklerim tabi. One Piece gibi bir seri okuyoruz burada korsanlık senaryo olay bağlantıları konusunda köpeği olamaz OP'un. Çıtırlık izlenir zaman geçirmek için ama hiç öyle efsane falan değil efsane dediğin zaman bu gözler Got arar Sopranos Arar Breaking Bad arar ararda arar.:D O dizilerin klasmanında olsa muhtemelen daha popüler olurdu zaten. Ha her populer olan iş güzel demek değil tabiki de bu fakat efsanelere hakkını vermek lazım bu dizinin çok level atlaması gerek efsane olması için.

Büyük ihtimal Vane ve Flint Rackhamı İspanyol gemisinden kurtarırken Blackbeard gelecek. Ben o adamın o kadar gerizekalı olduğunu sanmıyorum istihbarat kağıdını okuyupta önemsizmiş gibi ciddiye almaması tamamen kurgu bana göre. İlerleyen zamanlarda Vane ve Flintler Rackhamı kurtarmaya çalışırken BB gelecek demedi demeyin :D Vane ve Flinte yardım mı edecek yoksa bir taşla iki kuş mu vuracak onu bilmiyorum.

@Ned Low

Korkunç kaptanımız :D
The truth is, I’m not a particularly skilled captain. Navigation is foreign to me, I have no gift for politics. So what am I good at? This is going to sound absurd, but I make the men feel better about themselves. See, every man here has served under a captain who uses violence to achieve an end. To terrorize, to advertise. When the men see that, they can spot the lie. They know that their captain is, in some part of his soul, sickened by his own actions. And the lie infects everyone who sees it. But with me, when the men see me slaughter the crew of the Good Fortune, when they see me cut out a man’s tongue from his mouth for lying, when they see me burn a boy alive in front of his father’s eyes, they know, they can see it in my eyes…there’s no lie there. There’s no seed of remorse there. I simply don’t have it in me.

Reis ya.
I'm sorry we've had such a rough go of it, you and I, but I'm afraid I'm simply enjoying myself way too much to consider leave this place.

One piece ve karayip korsanlarınnın düşürdüğü korsan karizmasını hakkı olan yerlere tektar çıkartan başyapıt.ağlak prenseslerin üstüne çok iyi geldi:D

Ulan oldu mu o son bölüm reyiz gidici heralde yahu Guthrie Max ulan hepsinin ruhu fahişe Anne gibisi yok şu dizide
Diğer bölümün fragmanda görünüyor Vane ama bakalım. Ölürse dizi adına çok üzücü olur. BlackBeard da döner umarım tekrar. Bu çaptaki bir adamın hemen çıkmaması lazım diziden

Diğer bölümün fragmanda görünüyor Vane ama bakalım. Ölürse dizi adına çok üzücü olur. BlackBeard da döner umarım tekrar. Bu çaptaki bir adamın hemen çıkmaması lazım diziden
Blackbeard zaten çok afilli bir giriş yapacak. O istihbarat gemisindeki kağıdı önemsizmiş gibi göstermesi bence kıvrak zekasından dolayı ileri görüşli olmasından kaynaklanıyor. Elbet oradaki bilgiyi okumuş ve ona görede plan kurmuştur.

Blackbeard zaten çok afilli bir giriş yapacak. O istihbarat gemisindeki kağıdı önemsizmiş gibi göstermesi bence kıvrak zekasından dolayı ileri görüşli olmasından kaynaklanıyor. Elbet oradaki bilgiyi okumuş ve ona görede plan kurmuştur.
Bana da öyle geliyor ama Vane için de gelebilir. 2 kere ihanete uğradı adam. Bunun altında kalmak istemeyebilir. Yalnız canlandıran oyuncu da cuk oturmuş

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık