Valla ne bileyim 4 büyük ruh deyince ona bağladım birden 12 yapraklıyı duymadım hiç. Ya da aklıma kalmamış. Öyle biri varsa da bence şu anki büyü imparatorudur. Adam muazzam gücü var. Ayrıca 4 yaprak şans, 5 yaprak şeytan ise 12 yapraklıya ne bulabilirler bilmiyorum. Eğer varsa olsa olsa Naruto'daki 6 yolun bilgesi gibi bir adam çıkar tahminimce. Çünkü şeytan-melek denkleminde bir üst seviye olsa olsa seride tanrı olur düşününce4 yapraklı yonca ile 4 büyük ruh düz mantık ama güzel tespit 4 yapraklı yonca sahibi 4 kişi vardır ve bunlara 4 büyük ruh diyor olabilirler. Ya başka bir şeydir ama 4 yapraklı Juno için mümkün bir durum. Yaprak sayısı artıkça kitabın gücü artıyor. Efsanevi 12 yapraklı olan bile varmış.
Aster için bir iyileştirme büyüsü bekliyorum. Eğer aksiyona girmeyecek ise ne yapacak kolsuz bacaksız Keşke Juno'nun gelişimini ve ekibini de özel olarak görseydik. Sadece Aster üzerinden ilerlemeseydi seri.
Şimdiki savaş Licht'in şavaşı havası vermeye başladı bana. Yine akacak gibi ilerleyen bölümler
Yami gelene kadar bence Licht'in şavaşı olur o konuda haklısın. Bence bu seferlik Aster izlemede kalsın da biraz da diğerlerini görelim. Özellikle Juno. Ama katılırsa da şu general denilenlerden birini alsın da 4 köşe olalım Mf gibi bir arc olacak gibime geliyor. Seri akıyor maşallah