La Aster tüm loncasına psikiyatri desteği vermiş. :/
Sonra seri aşırı derece Aster üzerinden ilerliyor tamam ama ana karakter filan eyvallah da Naruto Bleach Fair tail veya van pis de ki değil her şeyi Aster başarmak zorunda hissediyor herhalde mangaka.
Light sonra vetto illaki zarar verecek az kalsın Vettoyu aldıracaktı mangaka bi avuç çaylağa.
Serinin harbi bir gideri olabilir ama bazı konularda farklı adımlar atmalı mangaka, illede Aster aster derse bayar bu iş. Ve diğer karakterlere daha özen göstermeli kilit noktası onlar olmalı bazen öyle Asterin yanında bölümlük oyuncu gibi durmasınlar.(bunu bir kere yaşadık işte sapık abimiz sayesinde) Abi hala şaşkınım cidden aşırı Aster üzerinde duruyor bu mangaka senin çizdiğin seri 10 bölüm aptalca bir harem serisi değil ki ?
Yami de olmasa bittik zaten şuan serinin en iyisi bence, değişik karakteri ile güzel bi karakter yaratılmış.
Gray şaşırttı ve serinin en tatlısı(tartışmaya kapalıyım bu konuda
)
Junoyu tekrar görünce fark ettim ki ben bu tiplemeyi hiç sevmiyorum
William Vangeance bence Yamiden sonra en hoş karakterlerden biri gavat çıksın çıkmasın fark etmez sevdim ben bu adamı. lakin Juno boşuna bu loncada değil bu adamdan pis şeyler çıkma olasılığı yüksek.
O en geç katanımızdan baya hoşlanmışdım şimdi gidipte hani önceki bölümler de kaleye kadar sızan herif bu reisi yenip onun klığına filan girmişse cidden dalarım mangakaya.
Birde sevdiğim bir kaç karaktere fazla değer vermediği için kıl kaptım mangakaya :S