Şu ana kadar gördüğümüz kadarıyla ülkeler büyü güçleri ile yönetiliyor. Orduların hüküm sürdüğü algısı var. Ancak bizim krallıkta ilk imparator ortaya çıkmadan kral vardır elbet. Ülkenin adı zaten yonca krallığı.http://mangadenizi.com/manga/black-clover/29/5
kraldan kastım bu ve sonraki sayfadaki adam ''böyle bir anda krallıktaki en güçlü adamın görevi kralı korumaktır diyor benim anladiğim büyücüler imparatoru ayrı biri kral ayrı biri
Olay belli değil ama şimdiki kral siyasi bir figür, sembolik soylu biri gibi. Kendi çapında takılıyor. Bir nevi soylu bir kişi üzerinden askeri cunta var
Onun hakkında teoriler vardı bir ara. Şimdi aradım ama bulamadım. Bir silver olduğu falan söyleniyordu. Normalde kral ilk imparator ortaya çıkınca otoritesini kaybetmiş. Daha sonra kaybettiği otoritesini imparator'a teslim ederek sembolik bir hale gelerek yerini sağlamlaştırmış.
Zaten normal şartlarda kelime olarak imparator > kral
Ama o kralın otoritesi varsa sorun çıkarabilir ileride. Belli zaten o sayfadan pislik biri çıkacağı O adamı pek sallayan yok, birde Julius'a wizard king diyenler var bende kral deyince ondan bahsettin sandım kusura bakma. O adam şimdilik önemsiz biri gibi ama ileride illaki kullanırlar ve bu'da dediğin gibi kötü tarafta olur.