Tahminimce aleti yeni aldın ve ısısından o yüzden şikayetçi değilsin. Hp laptop fikstir 6-7 ay sonra soba olur. Abartmıyorum laptopın sol tarafına koyduğum su şişesini eritti. Yalan söylüyorsam namerdim. Elle alttan tutunca yakıyor çaydanlık gibi. Yani diyeceğim odur ki HP'den uzak durun. Başkası kullanıyorsa da uzak durun mazallah bi yerlerinizi yakarsınız.ben bunu turuncu indirimindeyken çanta ve mause la aldım crysis 3 yuklemedm ama far cry 3 mow batlefield full ayarlarda hiç kasma yapmiyor sadece ses kalıtesı ıyı degıl ortalama ses kalıtesne sahıp ıslemcı max 2.4 ghz dıyorda bende 3.20 ghz de calısyor kafaısna gore ayarlıyo ekran dedım gıbı ses kalıtesı dısında mukemmel tasarımınida begendm canta masue pc 2 mılyara gelmstı bana yada 2050
http://www.teknosa.com/urunler/125032721/hp-pavilion-15-n005st-e9l06ea-notebook#url ha birde hplerın sınma sornu var bu cok fazla ısınmıyor ama sarj takılıyken 4-5 saat oynarsan ısınyor sarj takılı dıken ısınmyor hıc tavsiye ederim zaten ozelıklerıde almaya yeterlı bu fıyata ındırımı bekle oyle al
haklı olabilirsin alali 2 ay oldu soğutucuyla kullanıp duzenlı olarak fan temızlıgı yaparsan azda dızustunden anlayıp kurcalamayı sevyosan hp alınır haklısın hpler cok ısınıyor ama far cry 3 oynarken bıle abartılıcak bır ısı soz konusu degıl su an sogutucusuz kullanıyorum gayet memnunum ama ılerde ne olur bılmyorum tabıkı bendeTahminimce aleti yeni aldın ve ısısından o yüzden şikayetçi değilsin. Hp laptop fikstir 6-7 ay sonra soba olur. Abartmıyorum laptopın sol tarafına koyduğum su şişesini eritti. Yalan söylüyorsam namerdim. Elle alttan tutunca yakıyor çaydanlık gibi. Yani diyeceğim odur ki HP'den uzak durun. Başkası kullanıyorsa da uzak durun mazallah bi yerlerinizi yakarsınız.