dedigim gibi baskaları ne yaptı bilemem ama ben 2 senedir kullanıyorum samsung laptop bir kere son laptopım ısınmadan kapandı fan bile kullanmıyorum ekstra.oda normaldi civilization 5 te 18 devlet,28 sehir devletini huge haritada acarsan ekran kartıda işlemcide zorlanıyorSamsung tavsiyelerine gönderi Samsung tüm ürünlerine ömür biçer.Bir müddet geçer ve ürün çöp olur.
yani samsung kullandınmı bilmiyorum ama ben memnunum gidipte,sony veya toshibaya daha fazla para vermesine gerek yok asusta daha pahalı.ben benim samsungumu aldıgım zaman 2150 liraydı aynı özelliklerde ki asuslar toshibalar 3000 liradan fazlaydı niye vereyim o kadar parayı.ekran kartını ya nvidadan alıyorlar,ya atiden,işlemciyi zaten amd alınmaz laptopta hepsi intel.ramleri üreten firmalarda belli ne katıcaklar 1000 lira farklık.üstelik samsung ekranlar cok iyi görüntü verir.asus daha iyi bunu kabul ederim en azından boardda ama fiyat farkı belli ölcüdey fazlaysa samsungu alın hiç korkmayın.masaüstümdeki bundan önceki crt monitörüm sonraki lcdim,şimdiki lcdm,evdeki 2 lcd tv,harddisklerimin 3üde,dvd writerim bile samsung bir kere eski lcdm bozuldu evimden alıp bire bir degişim yaptılar.yani çöp olmaz ben kullanıyorum yada sen kullanamıyorsun düzgün