Bende HP kullanıcısıyım ama dediklerinin binde birini bile yaşamadım2012 yılından beridir kyk bursundan arta kalan parayla 1.100 TL' ye aldığım (şuan ki fiyatları görünce ) i3 ultrabook hp marka dizüstü bilgisayarı kullanıyorum. Garanti süresi boyunca etmediği kalmadı bana. 3 defa bilgisayar kendi kendini çökertti. Adamlar ürün değiştirmemek ya da para iadesi yapmamak için bin takla attılar. Öyle bir noktaya geldi ki Çek Cumhuriyetinden(o zamanlar adı oydu) Microsoft yüklü flash gönderdiler(kargocu ne var bunda diye sormuştu), hâlâ durur bende. 2 defa bataryası bozuldu, birini ücretsiz kendileri yolladı, birini de ben kendim aldım. O yüzden Hp markasını pek tavsiye etmem.
Ama Allah yukarda, garanti süresi bittikten sonra hiç bozulmadı. Tamam açılması uzun sürüyor, program yüklemesi geç, Chrome'un açılma süresi bile 1 dakikayı buluyor. Ama o kadar olsun 8 yıldır cefamızı çekiyor. Yaşına veriyorum emektarın.
Zaman içerisinde pili bitti haliyle, sıfırladım falan DVD sürücüsü okumada zorlanıyordu onu değiştirdim birde USB port u zor okuyordu onu da değiştirdim, tabiri caizse ilk gün ki gibi kullanıyorum şuan (tabi ihtiyaç halinde olduğu için satışa koydum)