Oyun oynamayı seviyorsanız. Monster notebook uygun gibi servisi falan da iyi diye biliyorum değişmediyse. Ancak fiyatlar gerçekten uçuk vaziyette. geforce now bir seçenek ama ücretlisini kullanmazsanız. Sıranın gelmesi neredeyse imkansız. 16 saat sırada beklediğimi bilirim. 1 saat sonra yine sıraya girmeniz ise cabası. Oyun için kasa gerçekten çok daha uyguna geliyor. Ve kasanın avantajı parçaları güncellemek istediğinizde yapabilmeniz. Laptopta maalesef çok düşük ihtimalle yapabiliyorsunuz. Kasa toplamanızı öneririm.
Yorum için teşekkürler.
Monster bir opsiyon evet. Almayı da düşünüyorum bir yandan. Ancak sizin de bahsettiğiniz fiyat olayı... İşi çok zorlaştırıyor. Bütçemi 5000 olarak belirledim ve bunun üstüne de çıkamam. Ancak şu an piyasada bu paraya iyi laptop bulmak pek mümkün değil.
G now olayını premium yapmayı planlıyordum. Zira gerçekten ücretsizle oyun oynamak mümkün değil. Laptopa vereceğim parayı premium üyeliğe ve iyi internete veririm belki.
Kasa da alabileceğimi sanmıyorum çünkü şehir dışında okuyan bir öğrenciyim, getir götürün kolay olmasını isterim.
Gerçekten çok kötü bir zamana denk geldim. Bu da benim şansım işte. Piyasa iyiken param olmaz, param varken de piyasa kötüdür :/