Çok teşekkür ederim. Ssd konusunda sıkıntı olmaz elimde kullanabileceğim ssd var. Monitörüm de var harici ihtiyacım olduğunda kullanabileceğim. Çekindiğim nokta aslında internetteki yorumlar. Monster’a da asus’a da baya olumsuz yorum vardı. Kafamı karıştırdılar. Asus un işlemcisi aklımı çeldi aslında. Monsterın ise ekran kartı. Sence monster nasıl ? Tulpar serisi nasıl? doğrudan kullanıcadan öğrenmek en iyisi. Monster tavsiye eder misin ?AMD Ryzen 9 4900HS vs Intel Core i7-10750H : Aralarındaki fark nedir?
AMD Ryzen 9 4900HS ile Intel Core i7-10750H arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve CPU sıralamasında hangisinin daha iyi olduğunu öğrenin.versus.com12.529,00 TL- 11.799,00 TLNvidia GeForce GTX 1660 Ti vs Nvidia GeForce RTX 2060 : Aralarındaki fark nedir?
Nvidia GeForce RTX 2060 ile Nvidia GeForce GTX 1660 Ti arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve ekran kartı sıralamasında hangisinin daha iyi olduğunu öğrenin.versus.com
ssd 512gb-250gb
15.6inç-17.3inç
Asus iyi duruyor ama sanırım Tulparı alır 2 tb de hdd veya 512gb ssd alırdım.
Bu karşılaştırmalar sonucunda acayip farklı performans sonuçları almazsın bence ya. Asus küçük ekran, en beğenmediğim özelliği o oldu Düşünüyorum da aralarında performans olarak ne kadarfark görürsün acaba ? Bence acaayiipppp büyük bir fark olmaz.
Ben monster abra serisinden kullanıyorum. Tulpar kullanan arkadaşımdan biliyorum. Biraz daha üst model olduğundan kasaları falan daha iyi. Ama Asus konusunda bilgim yok. Abra serisinin kasası biraz dandirik gibi hissettiriyor. Öyle hani tut kır düşür parçala gibi değil de böyle nasıl desem... Plastik ya zarar verilebilir gibi Ama 1.5 senedir kullanıyorum hiçbir şeyi yok şükür.
Teknoloji şans işi birazcık. İyi şansın varsa bu ikisi de bence seni memnun eder
Son düzenleme: