Sana niye gönderme yapayım. Cidden hoşlanmıyorum.Alttan alttan bana gönderme yapıyorsun, fark etmedim sanma( iyi ki yanlışlıkla bir spoiler verdik ).
Sana niye gönderme yapayım. Cidden hoşlanmıyorum.Alttan alttan bana gönderme yapıyorsun, fark etmedim sanma( iyi ki yanlışlıkla bir spoiler verdik ).
Belli oluyor, belli olan bir şeyi spoiler gibi bahsettiğimde verdiğin tepkiye bakılırsa.Sana niye gönderme yapayım. Cidden hoşlanmıyorum.
Hep Gravity'den sonra böyle olduKitabın hayırlı olsun canım. Kapak hoşuma gitti. " ?"
@twei biraz korkuttu.
Hayırdır twei o nasıl bir ruh hali sendeki? Geçen de Namiye Sherlockluk yapıyordun.
Neyse tamam sakinim. Kitap çıktığında yazarsın zaten nasıl ulaşacağımızı. Okumayı istiyorum bakalım.
İkinci kitap için de şimdiden başarılar.
Vays. Teşekkürler, twei'den korkmayan bin pişman!Kitabın hayırlı olsun canım. Kapak hoşuma gitti. " ?"
@twei biraz korkuttu.
Hayırdır twei o nasıl bir ruh hali sendeki? Geçen de Namiye Sherlockluk yapıyordun.
Neyse tamam sakinim. Kitap çıktığında yazarsın zaten nasıl ulaşacağımızı. Okumayı istiyorum bakalım.
İkinci kitap için de şimdiden başarılar.
82 sayfa mı ne öyle bir şeydi. 25.000 kelimeyi o kadar az sayfaya düşürmek için biraz çabaladılar diye düşünüyorum.Hep Gravity'den sonra böyle oldu
@amaneden Kaç sayfa olacak? Fiyat belli mi? Belliyse sayfa sayısına göre mi belirlendi?
Teşekkürler.Hadi bakalım, güzel bir şeye benziyor. Kapak direkt dikkati üzerine çekiyor, o konuda başarılı bir çalışma olmuş. Tebrikler.
Ve son olarak yazar bu kitapta ne anlatmak istemiş?
Teşekkürler. Benim endişem okuyan kişilerin yanlış yerlere kafayı takması. O olmadığı sürece sorun yok.Tebrikler... Umarım istediğin ilgiyi görür.
İyi madem öyle olsun.Yazar çok şey anlatmaya çalışmış ve anlatmaya çalıştığı şeyi buraya yazacak değil.
Ne gibi yerler mesela?Teşekkürler. Benim endişem okuyan kişilerin yanlış yerlere kafayı takması. O olmadığı sürece sorun yok.