Eskiden cilt ustaları olurdu. Mücellid denirmiş. Hattatlık gibi o da apayrı bir sanat aslında ama günümüzde pek kalmadı. Bir kitabın cildinin iyi olması önemlidir aslında. Tabi eğer o uzun yıllar saklanılmak isteniyorsa.Kapak bence çok güzel. Ama bir kitapta kapağı gerçekten önem erdiğim bir şey değil. Kitapçıda görürsem mutlaka ayak üstü biraz okurum ve beğenirsem alırım. Şimdiden emeğine sağlık.
Kitapçıda görebileceğini sanmıyorum.Kapak bence çok güzel. Ama bir kitapta kapağı gerçekten önem erdiğim bir şey değil. Kitapçıda görürsem mutlaka ayak üstü biraz okurum ve beğenirsem alırım. Şimdiden emeğine sağlık.
Bakarım.Eskiden cilt ustaları olurdu. Mücellid denirmiş. Hattatlık gibi o da apayrı bir sanat aslında ama günümüzde pek kalmadı. Bir kitabın cildinin iyi olması önemlidir aslında. Tabi eğer o uzun yıllar saklanılmak isteniyorsa.
Hatta uzun uzadıya anlatılan bir yazı da atayım. Tam okuyamadım pek vaktim yok ama merak edenler bir baksınlar.
http://www.ktsv.com.tr/sanat/8-cilt
Kitapçıda göremezsem almam biraz zor. Eğer yakın arkadaşlarım yada hocalarım tavsiye etmemişse kolay kolay internetten kitap sipariş etmem. Çok satanlar listesi yada kapaklarına göre almadım hiçbir kitabı. Neyse hayırlısı olsun. Sana başarılar. Umarım yazarlığın dilediğin gibi gelişir ve bir gün kitaplarını kitapçılarda görürüm.Kitapçıda görebileceğini sanmıyorum.
Teşekkürler.
Bakarım.
Ben aslında toprağa gömülünce büyüyebilen bir kitap düşünmüştüm. Öyle bir şey vardı çünkü ama yayınevinin o kadar çapı yok. Belki bir gün böyle bir şey yapabilirim.
Bu iş kesinlikle bir sanat. Herhangi bir itirazım yok ve bunu biliyorum ama bu durum seninde belirttiğin gibi saklanmasına faydası olabilecek bir durum. İçeriğine etki eden bir şey değil.Eskiden cilt ustaları olurdu. Mücellid denirmiş. Hattatlık gibi o da apayrı bir sanat aslında ama günümüzde pek kalmadı. Bir kitabın cildinin iyi olması önemlidir aslında. Tabi eğer o uzun yıllar saklanılmak isteniyorsa.
Hatta uzun uzadıya anlatılan bir yazı da atayım. Tam okuyamadım pek vaktim yok ama merak edenler bir baksınlar.
Teşekkür ederim. Kitap çıktıktan sonra, sana pdf olarak atarım. Beğenirsen bakarsın.Kitapçıda göremezsem almam biraz zor. Eğer yakın arkadaşlarım yada hocalarım tavsiye etmemişse kolay kolay internetten kitap sipariş etmem. Çok satanlar listesi yada kapaklarına göre almadım hiçbir kitabı. Neyse hayırlısı olsun. Sana başarılar. Umarım yazarlığın dilediğin gibi gelişir ve bir gün kitaplarını kitapçılarda görürüm.
Tamamdır, aklımdasın.Gönderirsen memnun olurum. Şayet beğenirsem mutlaka satın alırım. Kitap elimi sürmem gereken bir şey.
Çok severim bu işi, güzel de yaparım. Eskiden kitaplarımı ciltlerdim böyle.Eskiden cilt ustaları olurdu. Mücellid denirmiş. Hattatlık gibi o da apayrı bir sanat aslında ama günümüzde pek kalmadı. Bir kitabın cildinin iyi olması önemlidir aslında. Tabi eğer o uzun yıllar saklanılmak isteniyorsa.
Hayırlısı olsun. En kısa zamanda alıyorum.