Şahsen ben korktum.
Şahsen ben korktum.
Her şey birbirine bağlı olduğu için detayları görmek sizin dikkatinize kalmış bir şey. Şu an ikinci kitabı yazıyorum fakat bunun gibi olamayacağını bildiğim için üzülüyorum. Takdiri size kalmış.Dark side nasıl peki. Sürükleyicilik var mı(Bilmeceyi çözme maabında) ?
Japoncası aklıma gelmedi ama " I'm trust you." sana güveniyorumHer şey birbirine bağlı olduğu için detayları görmek sizin dikkatinize kalmış bir şey. Şu an ikinci kitabı yazıyorum fakat bunun gibi olamayacağını bildiğim için üzülüyorum. Takdiri size kalmış.
İngilizcesi de aklına gelememiş.Japoncası aklıma gelmedi ama " I'm trust you." sana güveniyorum
Olmaz, spoilera karşıyım.Spoiler versene biraz
Beklediğim yorumlardan biriydi, evet böyle bulutumsu bir hava daha güzel geldi bana da. O yüzden ses etmedim.vay, geliyor sonunda. Hayırlı olsun.
Kapakların ikisini de beğendim açıkçası. Tam siyah olmaması daha iyi olmuş arka kapağın, isme ve tanıtıma daha uygun gibi o karmaşa tonları.
Okuyunca ön kapak daha anlam kazanacak sanırım. Bekliyorum, fırsat bulduğun an alıp okuyacağım.
Alttan alttan bana gönderme yapıyorsun, fark etmedim sanma( iyi ki yanlışlıkla bir spoiler verdik ).Olmaz, spoilera karşıyım.