Nereye tükenecek ya daha yüz tane satmadı. Rezillik.Herkes alıyo bi ben alamadım Tükenmese bari almadan Ya da tükensin de para kazan ben okumasam da olur
Nereye tükenecek ya daha yüz tane satmadı. Rezillik.Herkes alıyo bi ben alamadım Tükenmese bari almadan Ya da tükensin de para kazan ben okumasam da olur
Ben alayım da açılır satışlar.Nereye tükenecek ya daha yüz tane satmadı. Rezillik.
Kesin.Ben alayım da açılır satışlar.
Geliyor gönlünün efendisi.
Beni üzüyorsun çook.Ooo sonunda geliyor göynümün efendisi.
Hadi bakalım hayırlısı olsun.
Bak ya sırf sen bunu yapcak mısın diye yazmıştım. Ne paranoyak herifsin.Beni üzüyorsun çook.
Yorum yapan yok ki. İki kişi okudu koca forumda.Şu konu uplandıkça içimden bir parça kopuyor, durduk yere uplamayın şunu. Yorum neyim yapacaksanız uplayın lütfen.
İlk günden okumayı planlıyordum, ne umutlarla kitapçı kitapçı dolaştım. Ama heyhat işte, kaç hafta oldu daha okuyamadım.Yorum yapan yok ki. İki kişi okudu koca forumda.
Uplıyorum ki belki alan olur.
Gözün görmediğine gönül katlanır ya hani. Göz görüyor, gönül katlanabilecek mi bakalım.İlk günden okumayı planlıyordum, ne umutlarla kitapçı kitapçı dolaştım. Ama heyhat işte, kaç hafta oldu daha okuyamadım.
Forumda haberi olmayan yok zaten, üste tuttursan bile çok şey değişmeyecek. :/
Bende bilerek uployorum konuyu hatta millete oynuyorum vicdan yapıp alsınlar diye ama pinti forum sanalda akıyor hepsi reelde fıslar yalan dolan yapıyorlarmış.Bak ya sırf sen bunu yapcak mısın diye yazmıştım. Ne paranoyak herifsin.