TeşekkürlerHayır, çevirisine devam ediyorum. Hajime no Ippo tamamlandığında yeniden yapılacak.
TeşekkürlerHayır, çevirisine devam ediyorum. Hajime no Ippo tamamlandığında yeniden yapılacak.
Sanırım en son uykudaydı, ya uyanamıyor ya da ne yapıldığını umursamıyor artık. İyice acıların çocuğu oldu çıktı gerçekten berserk moduna girme vakti geldi artık. Ne olacaksa olsun, rakibi tanrısal varlık zaten...
Keşke açıları, panelleri biraz olsun miura gibi çizmeye çalışsalar. Çizen ben olsam asla kafayı öyle zbam diye oraya koymam. Ne var bilmiyorum ama çok farklı hissettiriyor. Umarım bitirmeden ölmezler.
Miura'nın da böyle çizimleri vardı.Keşke açıları, panelleri biraz olsun miura gibi çizmeye çalışsalar. Çizen ben olsam asla kafayı öyle zbam diye oraya koymam. Ne var bilmiyorum ama çok farklı hissettiriyor. Umarım bitirmeden ölmezler.
İsyan eden grup kalmıştı yanılmıyorsam. Rickert onlarla ortak olmuştu hatta.Bunları tutsak eden imparatorluğu yok etmemişler miydi?
İsyan eden grup kalmıştı yanılmıyorsam. Rickert onlarla ortak olmuştu hatta.
Yapay behelitin pek bir olayi yok, yaradigi tekyer ganiskanin o acayip formu. Onun disinda sagladigi bir artik yok su zamana kadar.Kushan'ların yapay behelit yapmasına ne diyorsun? Seriyi okuyalı epey oldu ama, Tanrı'nın gücüne karşı gelmek gibi bir şey.