Aynen, ben de ondan acaba demiş olabilirim, çünkü sarık osmanlıya mahsus bir şey değilAynen osmanlı dışında sarık takan yoktu çünkü.
Hintliler, Kushan gerçekte de varolan bir imparatorluk.
Aynen, ben de ondan acaba demiş olabilirim, çünkü sarık osmanlıya mahsus bir şey değilAynen osmanlı dışında sarık takan yoktu çünkü.
Hintliler, Kushan gerçekte de varolan bir imparatorluk.
Bunun için konu falan açılsa iyi olur, belki ileride açarım, Berserk ve gerçek hayat esintileri diye.Gerçekte var olmuş Kuşan İmparatorluğu'ndan esinlenme. Serideki devletin hükümdarı Ganishka, gerçekteki devletin hükümdarı Kanishka. Neredeyse birebir alıntı var yani
Birde Tahta At kim onu da merak ettim.Skull Knight falan mı acaba?İlerleyen bölümlerde ne olacak merak ediyorum.Daiba başkent derken Kushan'ın başkentinden bahsediyor muhtemelen.Guts burada kendine yeni müttefikler edinebilir gibi...Evet, adı Silat. Diaba'nın kehanetine göre hareket ediyorlar. Bizimkilerin gemisi Fantazya kaybolduktan sonra başka bir yerde ortaya çıkıyor.
Tahta at muhtemelen Truva atına bir gönderme. Gemide Griffith casusu olabilir.Birde Tahta At kim onu da merak ettim.Skull Knight falan mı acaba?İlerleyen bölümlerde ne olacak merak ediyorum.Daiba başkent derken Kushan'ın başkentinden bahsediyor muhtemelen.Guts burada kendine yeni müttefikler edinebilir gibi...
İşidro'nun kalk biç şunları dediği kısımda aynı İşidro gibiydim bende...
GOAT'ı bu hallerde görmek yüreğimizi parçaladı. Bana üç beş dakka müsaade edin.
Biz direkt "Babam ne oldu sana babam ne yapmışlar sana" diye tepki verdik. Şu adam ne zaman mutlu olacak, ne zaman emeklerinin karşılığını alacak a. Aliy irl yemin ederim.İşidro'nun kalk biç şunları dediği kısımda aynı İşidro gibiydim bende...
Midland direkt Fransa. Chuder de İngiltere. Zaten aslında Tudor imparatorluğu olarak geçiyor ama nedense Chuder diye söyleniyor İngilizce çevirisinde. Midlandlı soyluların giyimleri falan Fransızlar gibi halihazırda. Yüzyıl savaşları konusu da var bir de.Yanlış bilmiyorsam gerçek tarihte de Kushan diye bir hanedanlık vardı Hindistan tarafında.Zaten seride Midland gibi krallıklar doğrudan batıyı temsil ederken Kushan da doğu tarafını temsil ediyor gibi.Kushan'lılara Hint-Arap gibi bir şey diyebiliriz...