Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Şu 3d olaylarina girmeden, eli ayağı düzgün bir abime yapsalar keşke. Sonuncusu gercekten çok kötüydü.

Dün aksam öylesine actim 210. bölümü, tekrar okudum gene baya. Kac kez bitirdim bastan sona, gene banamisin demiyor. Birde sonunu görebileydik hikayenin tadindan yenmezdi.
@Master of Puppets sen bilirsin yokmu böyle saglam teorisi bitis icin, okuyayim.

Seri bastan sona bitirdim gene, her seferinde ciizmlerine tekrar tekrar hayran oldum. Bu yorumuda rahat bi 5 kez yazmisimdir. Puck"a gene bircok yerde güldüm,sende adamsin.
Berserkin bitis teorilerine baktim ama adam akilli bi teoriye rastlayamadim.
Guts dedigimiz adam suan tüm havalarin icinden gececek gücte, ama ayni zamanda grif serefsizine yine birsey yapamayacak durumda. Güzel baglayip islemeleri lazim, bitirinde seriyi rahatlayalim, bitirmenin serefine bi tur daha bastan sona okuyalim. Iskelet reyiz suanki kiliciyla Zodda karsi zorlanmaz. Oda kehanetten bahsediyordu bir bölümde Void"i öldürmekle alakali. Önce bizimkisi kessin grifi, sonra isleket reyiz kessin voidi.
Gutsin elindeki behelit nereye baglancak, en cok merak ettigim konulardan bir tanesidir Berserkte. Puck her seferinde o benim diyor, omu kullanacak artik ne olacaksa olsun, biz intikamimizi alalim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık