Son çıkan bölüm mü olacak acaba bu gelen? Yoksa devam edecek mi seri?
O zaman bu bölüm, belirleyici bir bölüm olacak. Eğer beğenilirse ne ala, yok beğenilmezse sıkıntı.Son bölüm olmayacak. Seriye asistanı devam edecek.
Zaten asistanını eğitiyormuş diye duymuştum. Bence pek farkı olmaz.Miura ile arasındaki çizim farkını görmeyi gerçekten çok istiyorum
Bu herif kendi kızına sulanan değil miydi?
Bu Farnese'nin babası. Senin dediğin Prenses Charlotte'un babası. Midland Kralı. Şu lavuk.Bu herif kendi kızına sulanan değil miydi?
Çok fazla manga kültürü olan bir insan değilim, çizim işlerinden de çok anladığım söylenemez. Ama Miura'nın farkını anlamak için sadece 2 göze sahip olmak yeterli diye düşünüyorum. Belki vardır ama ben hiç Miura'nın tarzında çizim yapan bir mangaka görmedim. Kurtlu olarak tabir edebileceğim nadir adamlardan biriydi rahmetli. Şahsına az sövmedim zamanında, şuan keşke yaşasaydı da çizmeseydi diyorum. Anca kaybedince anlıyor insanoğlu bazı değerleri.Zaten asistanını eğitiyormuş diye duymuştum. Bence pek farkı olmaz.
Çok fazla manga kültürü olan bir insan değilim, çizim işlerinden de çok anladığım söylenemez. Ama Miura'nın farkını anlamak için sadece 2 göze sahip olmak yeterli diye düşünüyorum. Belki vardır ama ben hiç Miura'nın tarzında çizim yapan bir mangaka görmedim. Kurtlu olarak tabir edebileceğim nadir adamlardan biriydi rahmetli. Şahsına az sövmedim zamanında, şuan keşke yaşasaydı da çizmeseydi diyorum. Anca kaybedince anlıyor insanoğlu bazı değerleri.