Anca uzun süre dikkalti bakınca 1-2 detaydan dolayı ayırt edebildim, söylemesen fark etmezdim gerçekten. Kral iyi kapmış işi helal olsun.
Asistan çizimi bu, Miura çizimi olduğunu söylesem çoğu kişi şüphe etmezdi.
Anca uzun süre dikkalti bakınca 1-2 detaydan dolayı ayırt edebildim, söylemesen fark etmezdim gerçekten. Kral iyi kapmış işi helal olsun.
Miura asistanlarını yetiştiriyordu zaten çizdirmek için. Normalde Berserk'in her şeyini kendi yaparken, son dönemlerde arka planları falan onlara çizdiriyordu.Anca uzun süre dikkalti bakınca 1-2 detaydan dolayı ayırt edebildim, söylemesen fark etmezdim gerçekten. Kral iyi kapmış işi helal olsun.
Adam ölmeden seriyi devam ettirmeyi de planlamış,helal be.Miura asistanlarını yetiştiriyordu zaten çizdirmek için. Normalde Berserk'in her şeyini kendi yaparken, son dönemlerde arka planları falan onlara çizdiriyordu.
Ben şu saatten sonra aynı tadı vermez diyordum ama @Smoker ın gösterdiği çizim beni fazlasıyla tatmin etti. Kral hikayenin sonunu da belirlediyse eğer ölmeden offfffff çok heycanlandım ya.Adam ölmeden seriyi devam ettirmeyi de planlamış,helal be.
Oda gibi serinin sonunu bir kasaya falan saklamış mı ? Daha önce sormuştum belli değil galiba.Miura asistanlarını yetiştiriyordu zaten çizdirmek için. Normalde Berserk'in her şeyini kendi yaparken, son dönemlerde arka planları falan onlara çizdiriyordu.
Ölümünü hesapladığından değil de, bir süre sonra ekibine devretmek istemiştir muhtemelen.Adam ölmeden seriyi devam ettirmeyi de planlamış,helal be.
Hikaye bellidir, yoksa devam muhabbeti olmazdı.Ben şu saatten sonra aynı tadı vermez diyordum ama @Smoker ın gösterdiği çizim beni fazlasıyla tatmin etti. Kral hikayenin sonunu da belirlediyse eğer ölmeden offfffff çok heycanlandım ya.
Bu asistanlar seriyi bitirdikten sonra alır yürür.
Genelde tip büyük ve uzun soluklu eserlerde yayıncı ile yazar arasında anlaşma yapılır, ölüm durumunda kullanılmak üzere eserin sonuna kadar olan kısmı yazar tarafından yazılır ve kasaya konur, ölüm durumunda da devamı ya aynı şekilde devam ettirilir ya da kitap şeklinde basılır. Zaman Çarkı bu şekilde olmuştu.Oda gibi serinin sonunu bir kasaya falan saklamış mı ? Daha önce sormuştum belli değil galiba.
Şuan yürümeyi bırak çoktan koşmaya başlamışlar gibi gözüküyor.Bu asistanlar seriyi bitirdikten sonra alır yürür.