Başla, psikolojin falan bozulmaz, kurgu ve çizim nihayetinde ancak etkileyici olduğu gerçeği değişmiyor. Pişman olmazsın.3 yıldır başlamayı düşünüyorum önerir misiniz ? bazıları psikolojimin bozulacağını söylüyor
Başla, psikolojin falan bozulmaz, kurgu ve çizim nihayetinde ancak etkileyici olduğu gerçeği değişmiyor. Pişman olmazsın.3 yıldır başlamayı düşünüyorum önerir misiniz ? bazıları psikolojimin bozulacağını söylüyor
Çok travmatik sahneler var gerçekten mangada ama bir o kadar da komik, eğlenceli sahne var. Başlamanı kesinlikle önerrim, pişman olacağını sanmıyorum.3 yıldır başlamayı düşünüyorum önerir misiniz ? bazıları psikolojimin bozulacağını söylüyor
Sen üstteki arkadaşlara aldırma, bol keseden atıyorlar. Berserk herkesin kaldırabileceği bir seri değil, hassas bir psikolojin varsa okuma. Kan ve vahşetin dışında çok ağır psikolojik bir baskı var. Travmalara açık biriysen kesinlikle tavsiye etmem. Bana koymaz diyorsan yardır ama. Kesinlikle pişman olmazsın.3 yıldır başlamayı düşünüyorum önerir misiniz ? bazıları psikolojimin bozulacağını söylüyor
Bu seriyi okuduktan sonra insanın psikolojisi bozulacaksa zaten bozuktur, nüksetmesine yardımcı olur hepsi bu kadar.3 yıldır başlamayı düşünüyorum önerir misiniz ? bazıları psikolojimin bozulacağını söylüyor
Henüz iptal edilmedi. Asistanının biri serinin devamı için elinden geleni yapacağını söylemişti ama resmi bir duyuru yok şimdilik.Şimdi bu seri devam edecek mi bilen varmı
Anladım umarım devam eder. Cok ani oldu çünküHenüz iptal edilmedi. Asistanının biri serinin devamı için elinden geleni yapacağını söylemişti ama resmi bir duyuru yok şimdilik.
Nihilizm var yani her yer karanlık umut yok etc... Eğer ben negatif kanlı ve üzücü şeyler okumam diyorsan uzak dur. Ama ben imkansız durumlardan bile kurtulan umutsuzluk bataklığında çırpınan bir baş karakter görmek istiyorum dersen oku.3 yıldır başlamayı düşünüyorum önerir misiniz ? bazıları psikolojimin bozulacağını söylüyor
kincisi dizi ya da film uyarlamasını görmek