Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Oncelikle su cok calismaktan olduye bir aciklik getirelim.
Oncelikle uzun zamandir bildigim sey Miuranin hasta olmasiydi. Tam olarak hastaligini bilmiyorum fakat onun asistani degil fakat onunla gorustugunu soyleyen bir cizer bayanla tanismistim ve o soylemisti rahatsizligini.
Japonyada yasayan ve calisan birisi olarak Miura nin cok calismaktan oldugunu soylemek cok zorlama olur. Japonlar icin calistiklari is yeri aslinda turklerin takildiklari kahvehane gibi birsey oluyor. Yani eve gidip kucucuk odada takilacagina iste kalip hem fazla mesai parasi aliyorlar hemde zaman geciriyorlar. Is stresi ise standart japon ozelligidir. Sadece iste degil, bircok seyde hep en iyisi olsun diye ugrasirlar ve ufak sorunlari gormezden gelemezler. Bazende orada takilirlar. Muhtemelen cok mukemmeliyetci oldugu icin stresli bir is hayati vardi. Gercekten cok genc yasta oldu.
Bu arada dun japonyada okudugum habere gore HxH nin mangakasi twitterde trend olmus o da bitmeden olecek diye :D

Oda da ölünce öteki tarafta "lan o kadar meme, bandaj, boş koşuşturma, silüet ve gereksiz dram çizmeseydim Op'u bitiriyormuşum, bak noldu şimdi ? Öldünnnnnn" der mi acaba ?

Berserk'i okumadım ama kötü haber. Ne zaman gideceğini bilmiyor insan. Üzücü ve düşündürücü.
"Ulan o kadar meme, bandaj, siluet çizdim; kendimi sağlam senaryolar ve güç dengeleri yapmak için hiç kasmadım ama ona rağmen arkamda yedi sülaleme yetecek kadar para bıraktım. Ömrümün son günleri huzur içinde geçti. İyi ki ciddi ciddi uğraşmamışım." der.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık