Zaman Çarkı'nı örnek alıp yapabilirler aslında. 30 yıllık seri. Yüzlerce sayfa not vardır kenarda, köşede. Baya asistanları da eğitiyordu. O genç dostlarımız kotarabilirler sanki.Çok genç yaştaymış, üzdü. Toprağı bol olsun. Birkaç yıldır Berserk'in yeni çıkan sayılarını okumuyordum ben, artık tekrar baştan alıp okumak farz oldu. Bence manga formatında devam ettirilmesi tatsız olur, adamın bıraktığı miras bozulmadan kalmalı. Zaten öyle bir şey yapacaklarını da zannetmiyorum, hikayenin devamı ve finaliyle ilgili notları, karalamaları varsa direkt kendi kaleminden bunları yayınlarlar diye tahmin ediyorum. Daha sonra anime uyarlamalarında falan animatörlerce daha detaylı işlenebilir.
Roman tarzı eserlerde yapılır ama mangalarda o formülün tutacağını sanmıyorum.Zaman Çarkı'nı örnek alıp yapabilirler aslında. 30 yıllık seri. Yüzlerce sayfa not vardır kenarda, köşede. Baya asistanları da eğitiyordu. O genç dostlarımız kotarabilirler sanki.
Ben denemelerinden yanayım. Ki Berserk kendi çizgisine çok uzun zaman önce oturtmuş bir eser başka dokunuşlarla çok başka bir şeye evrilmeyecektir.Roman tarzı eserlerde yapılır ama mangalarda o formülün tutacağını sanmıyorum.
Ama devamını roman tarzı çıkarırlarsa olabilir belki.
Öldü müIşıklar içinde uyusun Miura
Evet.Öldü mü