Silinmiş Üye 20 May 2021 #2,285 Belki bölüm gelmiştir diyecektim ama haberi görünce baya üzüldüm. Huzur içinde yatsın.
Karga 20 May 2021 #2,286 Goat aşağı goat yukarı her alanda söyleniyorsunuz ya bu adam manganın gelmiş geçmiş en iyisiydi dünya çok büyük bir yeteneği kaybetti.
Goat aşağı goat yukarı her alanda söyleniyorsunuz ya bu adam manganın gelmiş geçmiş en iyisiydi dünya çok büyük bir yeteneği kaybetti.
Birazvodka 20 May 2021 #2,287 Büyük bir yetenekti. Bu harika hikayeyi bize verdiğin için teşekkürler , Miura-sensei. Huzur içinde yat.
Büyük bir yetenekti. Bu harika hikayeyi bize verdiğin için teşekkürler , Miura-sensei. Huzur içinde yat.
Sakata Gintoki 20 May 2021 #2,289 Miura'nın ölmesinden çok böyle kaliteli bir serinin Veritas gibi yarım kalmasına üzüldüm.
Karga 20 May 2021 #2,290 Sakata Gintoki dedi ki: Miura'nın ölmesinden çok böyle kaliteli bir serinin Veritas gibi yarım kalmasına üzüldüm. Genişletmek için tıkla ... Kenara tretman yazmıştır. Olayların nasıl gelişip nasıl biteceğini 5, 6 sayfa karalamıştır o sorun değil. Adamın dünyanın en uzun yaşanan yerlerinden birinde bu kadar erken ve pisi pisine gitmiş ölmesi sorun. Kalbim sıkışıyor
Sakata Gintoki dedi ki: Miura'nın ölmesinden çok böyle kaliteli bir serinin Veritas gibi yarım kalmasına üzüldüm. Genişletmek için tıkla ... Kenara tretman yazmıştır. Olayların nasıl gelişip nasıl biteceğini 5, 6 sayfa karalamıştır o sorun değil. Adamın dünyanın en uzun yaşanan yerlerinden birinde bu kadar erken ve pisi pisine gitmiş ölmesi sorun. Kalbim sıkışıyor