kaizokuou 20 May 2021 #2,272 wadef dedi ki: Gozunuzu seveyim su konuyu bolum cikmadan hortlatmayin. Her seferinde heyecanla girip, hayal kirikligina ugruyorum. Yildim artik. Genişletmek için tıkla ... Artık asla heyecanla girmeyeceksin. :/
wadef dedi ki: Gozunuzu seveyim su konuyu bolum cikmadan hortlatmayin. Her seferinde heyecanla girip, hayal kirikligina ugruyorum. Yildim artik. Genişletmek için tıkla ... Artık asla heyecanla girmeyeceksin. :/
Kappamatsu 20 May 2021 #2,275 O kadar sövdük şimdi kötü hissettim. Huzur içinde uyusun, yazıp çizdiği muazzam bölümler için teşekkürler.
O kadar sövdük şimdi kötü hissettim. Huzur içinde uyusun, yazıp çizdiği muazzam bölümler için teşekkürler.
Meiou 20 May 2021 #2,277 Çizgi roman sanatının hem grafiksel hem de kurgusal kaybı. Işıklar içinde uyusun.
The-Hound 20 May 2021 #2,280 Sabah sabah uyandığımız habere bak. Eserin yarım kalmasına mı üzüleyim böyle bir sanatçının ölmesine mi
Sabah sabah uyandığımız habere bak. Eserin yarım kalmasına mı üzüleyim böyle bir sanatçının ölmesine mi