Onu da oynuyordur vicdansız. Yav seriyi bitir yine oyna bu nedir ya bekle bekle kök saldıkIdolmaster oynuyordu diye biliyorum
Onu da oynuyordur vicdansız. Yav seriyi bitir yine oyna bu nedir ya bekle bekle kök saldıkIdolmaster oynuyordu diye biliyorum
Miura>IdolmasterBana Miura demeyin yav yalan asistan yok muhabbeti falan. Dragon quest bağımlısı adam. Parası bitene kadar dragon quest oynuyor, bittiğinde 1-2 bölüm çiziyor. Ama togashi yıllardır hastalığından dolayı seyrek bölüm veriyor. Kronik hastalığı var yanlış bilmiyorsam. Ona kızamıyorum da bu Miuranın yatacak yeri yok...
Asistanları eğitiyormuş daha diye duydum içine sinmediği sürece de amelelik kısmını yaptıracakmış.Yok yav Miura öyle değil, senelerdir asistansız çalışıyordu, yeni yakın bi sürü asistan tuttu seriyi bitirebilmek için. Yakın bir tarihte çok daha seri geleceğine inanıyorum Berserk'in, seri dediğim de aylık 20 sayfa bu arada boşuna ümitlenmeyin :d
Karısına çizdirdi 2 manga devamını getirmedi o da.Karısı ay savaşçısının çizeri deneyimli.İkisi de aylak işteBana Miura demeyin yav yalan asistan yok muhabbeti falan. Dragon quest bağımlısı adam. Parası bitene kadar dragon quest oynuyor, bittiğinde 1-2 bölüm çiziyor. Ama togashi yıllardır hastalığından dolayı seyrek bölüm veriyor. Kronik hastalığı var yanlış bilmiyorsam. Ona kızamıyorum da bu Miuranın yatacak yeri yok...
Ay Savaşçısı'nı çizen Togashi'nin eşi @Shinpachi Togashi ile Miura'yı karıştırmışKarısına çizdirdi 2 manga devamını getirmedi o da.Karısı ay savaşçısının çizeri deneyimli.İkisi de aylak işte
Ben toga sandım ondan öyle yazdım.Kimden bahsediyor oAy Savaşçısı'nı çizen Togashi'nin eşi @Shinpachi Togashi ile Miura'yı karıştırmış
Miura'dan bahsediyor normalde ama dediği oyunu falan Togashi oynuyorBen toga sandım ondan öyle yazdım.Kimden bahsediyor o
Hadi ya togashi ye bak hastayım ayağına bizi yiyorMiura'dan bahsediyor normalde ama dediği oyunu falan Togashi oynuyor
Bu hikayeye göre Void bilge biri ve kötü olan iskeletŞu son bölümden sonra geçmişteki olaylar iyice açığa çıkmaya başladı, ki buradaki bilge adamın Void olduğu tahmin ediliyordu.