Üye silindi 1004
Tentacle sevmeyen de ne bileyim samimi değildir...tentacle pek tercih ettiğim bir kategori değil maalesef...... Hem ne öyle vıcık vıcık....Iyyyyyyyyyy.........
Tentacle sevmeyen de ne bileyim samimi değildir...tentacle pek tercih ettiğim bir kategori değil maalesef...... Hem ne öyle vıcık vıcık....Iyyyyyyyyyy.........
Aslında okumak için sabırsızlanıyorum da 1-2 ay falanda bölüm beklenir mi bilemiyorum. Yani kendi açımdan konuşursam karakterleri ve bazı olayları unutmuş olurum bir bölüm çıkana kadar.Şu haliyle bile okuyup okuyabileceğin en iyi seriiler arasına girer. Bitmesini beklersen hiç okuyamayabilirsin.
Akşam yemeğinde kelebek falan mı yuttun ? Unut bunu
Bazen dört beş yıl da bekleyebilirsin tümüyle sürpriz...Aslında okumak için sabırsızlanıyorum da 1-2 ay falanda bölüm beklenir mi bilemiyorum. Yani kendi açımdan konuşursam karakterleri ve bazı olayları unutmuş olurum bir bölüm çıkana kadar.
Sanmam peri ya da güzel gadın çizimi bu adamın.Yeni serisinde bile aynı tarz kadın çizdi.Danan ve o kadın arasında bir bağ diyorlar. Kadının kolyesinde de peri var.
tüm samimiyetimle buradayım keke:/// Ha tentacle sevdalısı olmuşsun ha pirinççi.........Tentacle sevmeyen de ne bileyim samimi değildir...
Takılma buna, hiç bir şey olmaz, unutmazsın, unutursan da sil baştan oku, kesinlikle sıkılmazsın.Aslında okumak için sabırsızlanıyorum da 1-2 ay falanda bölüm beklenir mi bilemiyorum. Yani kendi açımdan konuşursam karakterleri ve bazı olayları unutmuş olurum bir bölüm çıkana kadar.
Aynı şey zaten...tüm samimiyetimle buradayım keke:/// Ha tentacle sevdalısı olmuşsun ha pirinççi.........
Yılda 1 bölüm verip koklattığı oldu.Dön dön al başa serisi bu.Ha her seferinde yeni mana anlıyorsun altında bence güzel tarafı da bu.Belki bilerek böyle yapıyor bilemem.Aslında okumak için sabırsızlanıyorum da 1-2 ay falanda bölüm beklenir mi bilemiyorum. Yani kendi açımdan konuşursam karakterleri ve bazı olayları unutmuş olurum bir bölüm çıkana kadar.
Ben bundan galiba 7 yıl önce 200. sayıya gelince bıraktım. Pişman değilim. Baya birikti o zamandan beri.Yılda 1 bölüm verip koklattığı oldu.Dön dön al başa serisi bu.Ha her seferinde yeni mana anlıyorsun altında bence güzel tarafı da bu.Belki bilerek böyle yapıyor bilemem.
Öyle de olmuyor be yuba.Bildiği halde okumak istiyor insanBen bundan galiba 7 yıl önce 200. sayıya gelince bıraktım. Pişman değilim. Baya birikti o zamandan beri.