Biraz köfte dudaklı ama saf güzellik.Hayda.... Bu nedir arkadaş? Afet. Huri. Ne bileyim ismini koyamadım. Bizim patatesle bunu kıyaslamam. @William cutting damacanayı hazırla...
Biraz köfte dudaklı ama saf güzellik.Hayda.... Bu nedir arkadaş? Afet. Huri. Ne bileyim ismini koyamadım. Bizim patatesle bunu kıyaslamam. @William cutting damacanayı hazırla...
Patates, sebze dilediğin olsun. Ömrünün yarısını bitkisel hayatın bi tık üstünde geçirdi. Casca benim için sonsuza kadar patates olarak kalacak.Patates Casca oluyor değil mi? :d Hatuna yürümeyen yaratık canavar kalmadı evrende yau. Bahtsızlık kötü şey...
Köfte dudak takıntısı var malum yıllardır adamın değişmeyen tek özelliği köfte dudak.Biraz köfte dudaklı ama saf güzellik.
Sebze gibi kalırsa görürüm sırt sırta ayak bağı olur sonra..Çıtkırıldım kızı ne yapayım yahu Sırt sırta dövüşeceğim Casca varken.
Fark etmez kardeş fark etmez.Sebze gibi kalırsa görürüm sırt sırta ayak bağı olur sonra..
Casca o eski Casca değil dostum. Sırt sırta dövüşemezsin belki ama sırtına güzel yük olur.Çıtkırıldım kızı ne yapayım yahu Sırt sırta dövüşeceğim Casca varken.
Esmer seviyorum diyemeyen sırt sırta savaşırız diyor....Fark etmez kardeş fark etmez.
Ben o halinden bahsediyorum.Casca o eski Casca değil dostum. Sırt sırta dövüşemezsin belki ama sırtına güzel yük olur.
Ben ten ayrımcılığı yapmıyorum.Her türlü affetmem yani.Esmer seviyorum diyemeyen sırt sırta savaşırız diyor....
Şimdiye kadar gördüğümüz en çekici kadın olabilirYalnız Kral'ın kollarında can veren kadın Casca'ya bin basar. Şu kadını görünce Gats'ın verdiği mücadeleye değermiydi diye düşünmedim değil :d