İskelette vaktiyle bir tutulma yaşamış ve kurbanı kurtaramamış. Yukarıda beş elden dördünü öldürdüğü söyleniyor ama neye dayanarak söylediniz anlamadım.
Son düzenleme:
Gözükmüyor. Adamın kelime oyunu yapmadığı zamanı hatırlamıyorum. Konuşma tarzı değişik. Çok görmüş geçirmiş bir abimiz olduğu için normal yani. 1000 yaşında falandır.İskelet amca burada ne demek istemiş, kollarında biri ölmüş falan ama adam baya kelime oyunu yapmış arkadaş.
İskelette vaktiyle bir tutulma yaşamış ve kurbanı kurtaramamış. Yukarıda beş elden dördünü öldürdüğü söyleniyor ama neye dayanarak söylediniz anlamadım.
Void'e kurban oldum, kadın ölünce çıldırdım ve zırh beni yedi, her şeyimi kaybettim ve şimdiki halime döndüm diyor. Ben de sadece tutulma diye anladım, ellere karşı bir durum yok.İskelet amca burada ne demek istemiş, kollarında biri ölmüş falan ama adam baya kelime oyunu yapmış arkadaş.
Griffith şerefsizinin atası mı nedir bu?Yalnız Kral'ın kollarında can veren kadın Casca'ya bin basar. Şu kadını görünce Gats'ın verdiği mücadeleye değermiydi diye düşünmedim değil :d
Gönül kimi severse güzel odur.Bu sözleri size yakıştıramadım sayın ateş bey.Yalnız Kral'ın kollarında can veren kadın Casca'ya bin basar. Şu kadını görünce Gats'ın verdiği mücadeleye değermiydi diye düşünmedim değil :d
Atasımı, ikizimi neyi bilmiyorum ama başarılı bir kadın tasarımı olmuş.Griffith şerefsizinin atası mı nedir bu?
Ona bir şey demiyorum tabi ama aradaki farkı da görmek gerekiyor.Gönül kimi severse güzel odur.Bu sözleri size yakıştıramadım sayın ateş bey.
Hayda.... Bu nedir arkadaş? Afet. Huri. Ne bileyim ismini koyamadım. Bizim patatesle bunu kıyaslamam. @William cutting damacanayı hazırla...Yalnız Kral'ın kollarında can veren kadın Casca'ya bin basar. Şu kadını görünce Gats'ın verdiği mücadeleye değermiydi diye düşünmedim değil :d
Patates Casca oluyor değil mi? :d Hatuna yürümeyen yaratık canavar kalmadı evrende yau. Bahtsızlık kötü şey...Hayda.... Bu nedir arkadaş? Afet. Huri. Ne bileyim ismini koyamadım. Bizim patatesle bunu kıyaslamam. @William cutting damacanayı hazırla...