Şunu yapabilecek kaç tane delikanlı tanıyorsun? Hem de kırık kılıçla.Adam resmi çocuk katili. Hiçbir şekilde bu gerçek değişmiyor.
Ya da şu manzarayı görüp bir adım bile geri atmayacak?
Şunu yapabilecek kaç tane delikanlı tanıyorsun? Hem de kırık kılıçla.Adam resmi çocuk katili. Hiçbir şekilde bu gerçek değişmiyor.
Öldürdü yahu.. Ne kazası çocuk gördü bizimkini her türlü kesmesi lazımdı operasyon için.Kaza değil miydi o?
Gözü dönmüş orada kafayı kırmış yahu. Cinnet getirmiş çok normal yani geri adım atmaması.Şunu yapabilecek kaç tane delikanlı tanıyorsun? Hem de kırık kılıçla.
Ya da şu manzarayı görüp bir adım bile geri atmayacak?
Güncelde pamuk gibi orasını bilmem. Arkadaşları için endişeleniyor bile.Guts mı yumuşak, ok bud.
İçine atladığın alevi söndürmek için çocuk cesedi çiğnediğini hayal et ve sana yumuşak desinlerÖldürdü yahu.. Ne kazası çocuk gördü bizimkini her türlü kesmesi lazımdı operasyon için.
Gözü dönmüş orada kafayı kırmış yahu. Cinnet getirmiş çok normal yani geri adım atmaması.
Güncelde pamuk gibi orasını bilmem. Arkadaşları için endişeleniyor bile.
İyi de keserken çocuk olduğunu son anda farkediyordu. Tabi hafızam beni yanıltmıyorsa. Bile isteye bir çocuk katledilmiyor. Hoş o evren için ayıplanacak bir şey sayılmaz. Kendi değer yargılarımızla Guts yargılamanın alemi yok. Hainnnnnnn Yuba!11!!!!!!111111111111!!!!!!!!Öldürdü yahu.. Ne kazası çocuk gördü bizimkini her türlü kesmesi lazımdı operasyon için.
Gözü dönmüş orada kafayı kırmış yahu. Cinnet getirmiş çok normal yani geri adım atmaması.
Güncelde pamuk gibi orasını bilmem. Arkadaşları için endişeleniyor bile.
İçine atladığın alevi söndürmek için çocuk cesedi çiğnediğini hayal et ve sana yumuşak desinler
Ne adamlık nede sertlik konusunda Grif’in tırnağı gelemeyecek bir adam Guts.İyi de keserken çocuk olduğunu son anda farkediyordu. Tabi hafızam beni yanıltmıyorsa. Bile isteye bir çocuk katledilmiyor. Hoş o evren için ayıplanacak bir şey sayılmaz. Kendi değer yargılarımızla Guts yargılamanın alemi yok. Hainnnnnnn Yuba!11!!!!!!111111111111!!!!!!!!
Griff'in Gutsss-cwannn diye dolandığı zamanları da biliyoruz. Sertmiş. jsdjfsdNe adamlık nede sertlik konusunda Grif’in tırnağı gelemeyecek bir adam Guts.
Bi'r'uhhhhhhhh............Ne adamlık nede sertlik konusunda Grif’in tırnağı gelemeyecek bir adam Guts.
Griff'in Gutsss-cwannn diye dolandığı zamanları da biliyoruz. Sertmiş. jsdjfsd
Sertin serti. Grif’in yaptığını kaç delikanlı yapabilir şu hayatta? Herkesi tek kalemde silecek yürek var.Bi'r'uhhhhhhhh............
Sırf Guts yoluna bakıyor diye karalar bağladı Grif......
Tek kalemde silmek mi? Yaşadığı derin buhran yüzünden yapmayacağı hatalar zincire kapıldı.Sertin serti. Grif’in yaptığını kaç delikanlı yapabilir şu hayatta? Herkesi tek kalemde silecek yürek var.