Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Şirke'nin ne aşk acısını gördün la, Gutts'ı baba figürü olarak görüyor, yanındaki mal elf de takılıyor onunla.
Farniiz desen sado-mazo zaten.
Shierke Guts'ı baba olarak mı görüyor? Evalera sürekli aşk meşk muhabbeti çıkarıyor, sadece Guts'la da değil, tüm erkeklerle.
Farnese de Guts'a aşık, nişanlanıyor, arada bir Serpico ile fingirdiyor
Casca zaten tam *****dı, bir Griffith bir Guts arasında kaldı.
Fahişe Team desen keza aynı, Nina kocaya kaçtı, liderleri de komutanın birini ayarttı.
Charlotte ile Medyum da Griffith'e yanık.
Serpico ile Guts bunlardan beter zaten. :D

Roronoa Zoro

Shierke Guts'ı baba olarak mı görüyor? Evalera sürekli aşk meşk muhabbeti çıkarıyor, sadece Guts'la da değil, tüm erkeklerle.
Farnese de Guts'a aşık, nişanlanıyor, arada bir Serpico ile fingirdiyor
Casca zaten tam *****dı, bir Griffith bir Guts arasında kaldı.
Fahişe Team desen keza aynı, Nina kocaya kaçtı, liderleri de komutanın birini ayarttı.
Charlotte ile Medyum da Griffith'e yanık.
Serpico ile Guts bunlardan beter zaten. :D
İlk iki argümanın fail. Gerisine katılıyorum.

İlk iki argümanın fail. Gerisine katılıyorum.
Hadi Şirke daha velet de, Farnese'ye niye katılmadın. :D 17 yaşında soyunup Serpico'ya, kaçır beni diyor, az büyüyünce tekrar soyunup Guts'un kılıcına oturuyor, hadi buralar sado mazo, nişanlanma olayını da salla hadi kendi elinde değildi, sürekli Guts'ı düşünmesi avare aşık olduğunu gösteriyor bana kalırsa. :D

Roronoa Zoro

Hadi Şirke daha velet de, Farnese'ye niye katılmadın. :D 17 yaşında soyunup Serpico'ya, kaçır beni diyor, az büyüyünce tekrar soyunup Guts'un kılıcına oturuyor, hadi buralar sado mazo, nişanlanma olayını da salla hadi kendi elinde değildi, sürekli Guts'ı düşünmesi avare aşık olduğunu gösteriyor bana kalırsa. :D
Aşk olduğunu sanmıyorum, daha çok fetiş gibi duruyor. Gutts kadar güçlü,iradeli ve sadist bir psikopat tam da onun aradığı kişiyi tanımlıyor.

Monkey :D Luffy

Berserk çok epik seride arkadaşlar 6 ay gelmiyor falan diyolar son 1 2 cilt kaldı okurken elim ayağım titriyor bu işin aslı nedir

Roronoa Zoro

Bundan sonraki bölüm Eylül'de gelecekmiş. İyi bari, aydan aya yayınlamasına da şükür.

One Piece okudun mu bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ederim
Şaka bir yana Tower of God'da çok iyi ve akıcı bir manhwa(Kore bu).Berserkten daha iyi değildir bana göre ama evreniyle,kurgusuyla aşmıştır ve her türlü tavsiye edilir.Kişisine göre Berserkten daha bile iyi olabilir t
Tog gercekten iyi bir seri. Manhwa onereceksek noblesse olmadan olmaZ.

Okudugum en sürükleyici manga serisi. Daha iyisi şudur dediğiniz herhangi bir seri var mı?
Sürükleyicilik bazında Berserk'ten daha iyi çok seri var. Full aksiyon serileri her zaman en sürükleyici olanlarıdır: Gantz ve Noblesse mesela, hikaye derinliği diye bir şey yok ama okumaya başladıktan sonra kendini 300'lerde buluyorsun. :D

Hem sürükleyici olsun hem de hikayesi derin, orjinal, sağlam bir seri olsun istiyorsan Feng Shen Ji oku. 1 bölümünü 30 dakikada okuyabileceğin kadar dolu bir hikayesi ile başladıktan sonra 182'ye kadar bırakamayacağın bir sürükleyiciliği var. Berserk'ten daha iyidir bana göre. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık