Roronoa Zoro
Hahaha, düşündüğüm sahne mi acaba?O arc güzel olur. Arcın başında Puck'ın berserker moda girdiği bir sahne vardı. Umarım güzel yaparlar. Acayip gülmüştüm orada
Hahaha, düşündüğüm sahne mi acaba?O arc güzel olur. Arcın başında Puck'ın berserker moda girdiği bir sahne vardı. Umarım güzel yaparlar. Acayip gülmüştüm orada
Guts'la kuytu bir köşeye kaçmışlardı. Köylüler kovalıyordu bunları. Puck da yapılan muameleye saydırıyorduHahaha, düşündüğüm sahne mi acaba?
Guts'la kuytu bir köşeye kaçmışlardı. Köylüler kovalıyordu bunları. Puck da yapılan muameleye saydırıyordu
Yey
Artık bi sonraki bölümde 2015'de çıkar .Şu düğün sermonisini niye bu kadar uzatıyo miura anlamam.Zaten grif'le kız önceden hallenmişti.Artık takı törenine geçsinler'de biraz şenlik görek.Yey
Edit: Griffith i*nesi olduğu farkedince suratım ekşidi.
Charlotte malağı ölmedi mi la daha. Mangaka kezbanlarla uzatıyor seriyi he. Yok Farnese'ydi, yok Charlotte'ydi, yok Shierke'ydi, yok medyumdu bilmem ne, sündürüp duruyor arkadaş. Dünya kaosa sürüklenecek biz kezbanların aşk hikayelerini dinliyoruz.Artık bi sonraki bölümde 2015'de çıkar .Şu düğün sermonisini niye bu kadar uzatıyo miura anlamam.Zaten grif'le kız önceden hallenmişti.Artık takı törenine geçsinler'de biraz şenlik görek.
Küçük şıllığa laf edersen vururum seni.Charlotte malağı ölmedi mi la daha. Mangaka kezbanlarla uzatıyor seriyi he. Yok Farnese'ydi, yok Charlotte'ydi, yok Shierke'ydi, yok medyumdu bilmem ne, sündürüp duruyor arkadaş. Dünya kaosa sürüklenecek biz kezbanların aşk hikayelerini dinliyoruz.
Hakkaten aşk hikayesi okuyoruz lan, az önce yazarken öylesine yazdım da şimdi daha da aklıma yattı bak. Fahişe team mi dersin, charlotte mi dersin, farnese mi dersin, casca mı dersin, shierke mi dersin, medyum mu dersin... Hepsi kezban, hani 1'i 2'si değil, hepsi aşk acısı çeken hatunlar. Bir şu eksik;Küçük şıllığa laf edersen vururum seni.
Şirke'nin ne aşk acısını gördün la, Gutts'ı baba figürü olarak görüyor, yanındaki mal elf de takılıyor onunla.Hakkaten aşk hikayesi okuyoruz lan, az önce yazarken öylesine yazdım da şimdi daha da aklıma yattı bak. Fahişe team mi dersin, charlotte mi dersin, farnese mi dersin, casca mı dersin, shierke mi dersin, medyum mu dersin... Hepsi kezban, hani 1'i 2'si değil, hepsi aşk acısı çeken hatunlar. Bir şu eksik;