Gantz zaten bitirdiğim bir seri. Noblesse ise bir kere guncele geldikten sonra bir daha bakmadigim , okurken sevdigim ama bitince '' acaba sonra ne olacak ?'' diye dusunmedigim bir seri.Sürükleyicilik bazında Berserk'ten daha iyi çok seri var. Full aksiyon serileri her zaman en sürükleyici olanlarıdır: Gantz ve Noblesse mesela, hikaye derinliği diye bir şey yok ama okumaya başladıktan sonra kendini 300'lerde buluyorsun.
Hem sürükleyici olsun hem de hikayesi derin, orjinal, sağlam bir seri olsun istiyorsan Feng Shen Ji oku. 1 bölümünü 30 dakikada okuyabileceğin kadar dolu bir hikayesi ile başladıktan sonra 182'ye kadar bırakamayacağın bir sürükleyiciliği var. Berserk'ten daha iyidir bana göre.
FSJ iyi ha Berserk'ten? AhahahahahSürükleyicilik bazında Berserk'ten daha iyi çok seri var. Full aksiyon serileri her zaman en sürükleyici olanlarıdır: Gantz ve Noblesse mesela, hikaye derinliği diye bir şey yok ama okumaya başladıktan sonra kendini 300'lerde buluyorsun.
Hem sürükleyici olsun hem de hikayesi derin, orjinal, sağlam bir seri olsun istiyorsan Feng Shen Ji oku. 1 bölümünü 30 dakikada okuyabileceğin kadar dolu bir hikayesi ile başladıktan sonra 182'ye kadar bırakamayacağın bir sürükleyiciliği var. Berserk'ten daha iyidir bana göre.
Ne sandın?FSJ iyi ha Berserk'ten? Ahahahahah
Ya savcı, neyse bi' şey demiyorum.Ne sandın?
Adam işini biliyor.1ci ciltten ilk 3 sayfa renkli türkçe ve yüksek kalite.
Bu gerçektende iyiymiş..Normalinde gerçektende belli olmuyordu başları1ci ciltten ilk 3 sayfa renkli türkçe ve yüksek kalite.